-->

Google+ Followers

Wednesday, August 3, 2011

Sape Cik Anon tu yer???

05.20pm@Bangsar

Hi all, selamat petang!! Tak sabar pulak nak pergi bazar Ramadhan nie !! Hurm nak beli ape yer?? kalau ikutkan macam-macam nak makan ** selera besarlah katakan tapi badan tetap kecik !! tapi kena control nafsu makan tu okay ?? nanti malas nak pergi sembahyang terawih !! hahaha :p

Hari nie ramai blogger yang bercerita tentang Cik Anon. Sape dia tu ?? waa mesti dah bertambah-tambah femes ek dia sekarang !! Yerlah kejar trafik gila-gila punya bila dia comment kat Belog MTT pagi tadi!! Itu dia sampai marah-marah and gaduh-gaduh lagi !! waaa dashyat !! Ni bulan pose la... kurang pahala kita berpuasa tau !!

And ramai jugak yang tak puas hati dengan Cik Anon ni hari nie !! So mulalah keluar entry pasal tak puas hati dengan Cik Anon nie !! contohnya dari blog Abg Benashraf jalil and dari tuan punya blog yang di kritik Belog MTT

So sekarang nie sape Cik Anon tu ???



www.tips-fb.com

9 comments:

  1. biar lah rahsia .. haha..
    (teringin juga nk tau sapa erk )

    ReplyDelete
  2. cik anom datang bulan kot..hahaha~

    ReplyDelete
  3. anon adalah orang yg membenci kerana dia tak boleh jadi spt org yg dibencinya ituhh ~

    (ayat belit2 betoiii) hehe >.<

    ReplyDelete
  4. Setakat nie tak penah kene lg dengan cik anon, sibuk je cik anon nie kan!

    Ieda link emma ^_^

    ReplyDelete
  5. iedaurora : ha... tau tak pe.. sibuk jer cik Anon nie!! hahahaha

    ReplyDelete
  6. diya : waaa berbelit ayat.. tak pe Emma faham. hahahhaha tak pe biarlah asalkan cik Anon tu bahagia.... hahaha

    ReplyDelete
  7. SoLy SoLicious : owh dia tak puasa lah tu ??? hahhhah

    ReplyDelete
  8. Mohd Hazwan Hashim : Da macam lagu Dato Siti lak !! hahahaha tau tak pe teringin jugak nak tahu !! semua blogger nak tau kan ???

    ReplyDelete
  9. Dia sangat chomel sebab munasabah tu berselindung..malu malu sepot sedod.. :D

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!