-->

Google+ Followers

Monday, August 8, 2011

"Blog ku memang lawa di mata Lulu Caldina"

04.56pm@Bangsar

Entry last hari nie, sementara menunggu time nak balik dan semangat yang berkobar-kobar nak pergi bazar coz kakak Emma dah pesan suruh beli air tebu da best punya !! hahahaha =) so sempatlah join segmen Lulu...actually, ni 1st time Emma join segmen Lulu nie !! Sebelum nie selalu baca entry Lulu... so hari nie Emma nak join segmen Lulu ..yeaaay !! =)



Hurm nak tulis ape ek ??? hahahahah tak tau pulak nak tulis ape !! Ala blog nie tak lah lawa pun. Maklumlah nak tukar header pun tak tukar-tukar lagi !! Nampak sangat tak de masa =) hehehhe Blog Emma nie masih baru lagi so Emma banyak buat research melalui blog-blog yang popular. Dari situ Emma ambil tips-tips dorang and explorekan dalam blog nie !!! weee =)


www.tips-fb.com

12 comments:

  1. blog ni lawa la..macam ownernya..hehe..

    anyway, good luck.

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  2. Salam perkenalan daripada Kancil

    Datang dari segmen Lulu...
    Blog yang simple. Semoga menjadi blog pilihan lulu...good luck

    ReplyDelete
  3. saya setuju.. Ini lah blog paling lawa pada pandangan Lulu Caldina.. semoga blog ini bakal melekat entri 48 jam di blog pilihan Lulu.. ehehe

    Gud lak ya.. Salam Ukhuwah
    ~Gen2Merah~

    ReplyDelete
  4. NasZ : ish malu lah pulak.. merah da pipi yang tak berapa nak tembam nie =)

    ReplyDelete
  5. Kancil 8349 : Time kaseh daun leadi.. lain kali coment and melawat lah blog nie lagi =)

    ReplyDelete
  6. Gen2Merah : Time kaseh =) waaaa malu pulak bila blog yang ntah hape2 nie kena puji ...=P hehehhe

    ReplyDelete
  7. Aiipp tuan tanah. Nadh melawat belog2 comel kesukaan Lulu.
    Blog anda comei. Cantik. Menarik,vavavooom.
    Rendah dri nya rasa.

    Moga belog anda jadi pilihan Lulu ya. ;)

    ReplyDelete
  8. saya singgah dari segmen yang sama! :)
    http://salwaismail.blogspot.com/2011/08/blog-ku-memang-lawa-dimata-lulu-caldina.html

    ReplyDelete
  9. Blog ni cute la dengan kaler purple nya.. Sweet macam owner blog ! :)

    ReplyDelete
  10. fRaMe+LenSeS : waaaa time kasih tuan tanah ucapkan =)

    ReplyDelete
  11. salwaismail : Hi salwa, thanks sudi singgah !! Nanti Free Emma singgah balik okay =)

    ReplyDelete
  12. BeloG MTT : hahahahha Time kaseh MTT =) alaaaa blog MTT lagi best tak leh lawan lagi nie =) hahahah

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!