-->

Google+ Followers

Thursday, August 11, 2011

Mood ~ Demam !! Tak best nyer !!!


03.35pm @ Bangsar

Mood demam !! gile lah tak best !! =( Lebih-lebih lagi bila Emma terbaring jer kat rumah !! Selalunya active memanjang. Kacau sana, kacau sini !! Bila dah sakit duk terbaring waaaaaa tak best betul !! Nak makan ?? Lagilah tak berselera. Apa yang Emma makan rasa tawar jer sampaikan kakak Emma masakkan lauk feberet pun Emma makan sikit jer =(

Bila pergi klinik pergh best jugak ek jadi doctor nie !! Dia just cakap sikit-sikit, membebel benda yang ' tak tercapai akalku ' then dah charge sampai RM 50... Mak aii punya lah mahal !! mula-mula Emma dengar macam RM 15. So tanye balik owh silap dengar rupanya !! Tulah semenjak demam nie jadi bertambah pekak pulak =)

Sempat doctor tu nak kenakan Emma, if nak cepat sihat ke lambat sihat ??? huhuh ape punya soalan daaaaa.... owh if nak cepat sihat dia nak bagi injection !! waaaaaa nahi..nahi.... tak ku relakan diri ku kena injection !!! ( ayat orang yang takut jarum waaaaaa ) oleh kerana ' TAKUT sangat dengan jarum maka doctor tu bagilah ubat yang punya laaaa banyak and macam tak termakan pulak !! Nasib baik Emma nak dapatkan MC jer semalam !! If tak, tak de maknenyer Emma nak pergi Klinik !! wwaaaa


muka time sakit....


 
www.tips-fb.com

10 comments:

  1. ala keciannye sbr tu dugaan ye :)

    camat berpuasa!

    ReplyDelete
  2. dah sihat ye???.....
    alhamdulillah

    ReplyDelete
  3. Princess Feyqa : Tulah Feyqa, dugaan time pose nie kan =) sabar jer lah

    ReplyDelete
  4. azam : Tak lah sihat sangat !! Tapi mengagahkan diri jugak pegi keje hari nie =)

    ReplyDelete
  5. get well soon :) try minum air kundur (my grandma ckp bole buang panas)

    ReplyDelete
  6. ololo..ciannye die..get well soon...

    sembuh nnti, jempput la join GA sy :)

    ReplyDelete
  7. SoLy SoLicious : Thanks Soly... =)

    ReplyDelete
  8. ciannya dia. saya doakan awak cepat sembuh k?

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  9. NasZ : heheheh time kaseh Incik Nasz =)

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!