-->

Google+ Followers

Tuesday, August 9, 2011

Puasa yang ke 9.. Dah boleh pasang lagu RAYA ke huh ??

10.22am@Bangsar

Sedar tak sedar, diam tak diam, dah Puasa yang ke 9. Ini bermakna ada 21 hari jer lagi kita nak RAYA !! waaa tak sabar nyer.. mood RAYA pun semakin bertambah-tambah dengan ditambah lagi dengan tahap kejelesan yang melampau bila Government dapat Bonus !! waaa =( 

Dah puasa yang ke 9, dah boleh pasang lagu RAYA tak ??? heheheh mood RAYA terlebey da nie !! macam mane??? hahahaha =) terpengaruh dengan cik MTT kita lah nie dengar lagu RAYA awal-awal. hahaha =) 

Bagi Emma  lagu RAYA ni evergreen !! Tak lapuk dek zaman pun !! di ulang berkali-kali pun tak jemu nak dengar !! Even budak-budak kecik pun dah pandai nyayikan lagu - lagu RAYA. 

So menunggu untuk setkan lagu RAYA as handphone ringtone !!! waaa syok nyer !! nak letak lagu ape ek ?? yang pasti lagu Mamat jadi pilihan Emma !! =)


www.tips-fb.com

7 comments:

  1. wah..ni mmg x sbr sngat nk raye ni.hehe

    ReplyDelete
  2. keryohkery : tulah.. memang semangat nak raya nie=)

    ReplyDelete
  3. Esok MTT nak tukar ringtone lagu raya dah..Hehe :)

    ReplyDelete
  4. BeloG MTT : Yeay... esok kita tukar g pakai ringtone mamat ek ??? =)

    ReplyDelete
  5. Minggu lepas WuMing pergi jalan-jalan kat Komtar Penang..

    Hari ke 3 pun dah pasang lagu raya....

    ReplyDelete
  6. suka lagu raya lama2. yang baru ni kureng skit la.

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  7. bole2..smbil2 update blog:-)

    hi...i folo u k...hit me back...salam perkenalan n samat berpose:-)

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!