-->

Google+ Followers

Monday, August 8, 2011

saya bermusuhan dengan PINKaholicx

09.31am@Bangsar


Haaaaa tu dia, pagi-pagi lagi Emma dah buat entry pasal bermusuhan pulak !! weee ni bukan bermusuhan betul-betul k !! ia hanyalah khayalan semata-mata, tak de kena mengena antara yang hidup atau yang telah meninggal dunia !!! waaa tak boleh belah ayat !! =)  ni sebenarnya segmen yang di anjurkan oleh sergent keroro " segmen cari musuh " waaa dahsyat !! dalam segmen nie Sergent Keroro dah letak jiran tetangga untuk emma  Miss pinkaholicx.

First time Emma terjah blog jiran Emma nie !! owh tuan empunya blog nie cute jugak ek !! Tapi muda lagi... sebaya dengan adik Emma !! hehehe =) tapi sorry la if korang nak tackle tuan empunya blog nie dah berpunya !! tak dapek den nak nolong nyer !!

Urm nak share pasal apa ek ??? tak sempat nak stalker sangat blog jiran Emma nie !! sekali pandang blog nie sangat simple and nice !! header pun nampak cute jer... macam orang dia.. tak percaya ??? tengok nie...


Cute kan ???? Okaaylah !! To Miss Pinki, Emma nak say " Hi and selamat berjiran =) "


www.tips-fb.com

8 comments:

  1. bersedia untuk menyerang musuh ini.

    Meriam..Sedia.

    Laser..Sedia.

    Tentera...Sedia.

    Bom Nukleur...Sedia.

    Seeerrraaaannnggg...

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  2. allllaaaaa kena perang jugak ker???

    ReplyDelete
  3. hehe, selamat berjiran. XD

    p/s : jangan lupa letak feed jiran. leh rujuk pada tutorial berjiran kat blog keroro ye :)

    ReplyDelete
  4. Kero : nak berjiran dengan kero pulak la... hahahah =)

    ReplyDelete
  5. eema sory lambat buat entry pasal eema sebabnye baru perasan..hehe

    ReplyDelete
  6. jom datang belog saye !! siap dah entry pasal awak.

    http://pinkaholicx.blogspot.com/2011/08/saya-bermusuhan-dengan-eema.html

    ReplyDelete
  7. Wahh maen perang perang ekk? Hehe :D

    ReplyDelete
  8. hi emmaeema.blogspot.com admin found your website via search engine but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have discovered site which offer to dramtically increase traffic to your website http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my website. Hope this helps :) They offer how to get backlinks seo black hat backlink service backlink watch Take care. John

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!