-->

Google+ Followers

Thursday, August 11, 2011

' UCAPAN AIDILFITRI: DARI EMMA UNTUK EQBALZACK '



Nak join ???? kelik sini !!

First time Emma join Abg Eq punya GA !! waaa Abg Eq nak bagi duit Raya ??? syok nyer.. !! Emma ni tak lah creative but Emma try untuk buat ' se creative ' yang boleh =)

So as ur wish, Emma sempat edit Hari Raya Card special untuk abg Eq !! =)


Kertas tanya Pen kenapa kosong jer...
Pen jawab tunggu Idea datang..
Tanya kat Idea...
Idea jawab Otak Jammed laaaa...
Tanya kat Otak ....
Otak jawab..... 
Boleh sabar tak ??? nak bagi yang special kat Abg Eq nie =)

Pantun 4 kerat boleh ????

Aidilfitri hari kemenangan,
Kejayaan menahan lapar dan dahaga,
Mengenali erti kemenangan,
Emma pun nak duit RAYA juga,

Jalan-jalan cari baju raya,
Pening kepala tak tahu nak beli yang mana,
Ramadhan bakal berakhir syawal kian menjelma,
Salam Aidilfitri untuk Abg Eq sekeluarga.



www.tips-fb.com

5 comments:

  1. salam, dah berbuka posa ke? hehe...abg eq dah linkkan entry ni kat blog abg...nnt kalau free boleh singgah ok...

    ReplyDelete
  2. eqbalzack : wsalam, morning abg eq !! Eema dah letak link daaaa =)

    ReplyDelete
  3. gadizgula : Hehehehe Thank youuuu =)

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!