-->

Google+ Followers

Friday, August 26, 2011

Menghintung hari


Last day keje hari nie... 
(waaaaa siyes sangat seronok =p rasa macam nak lompat-lompat jerk)
Semangat nak cuti begitu tinggi...
4 hari jer lagi Ramadhan bakal berakhir, 
4 hari juga Syawal kian menjelma.

Baju raya ??? owh dah lama siap daaaa... hehehe
Kuih Raya ??? Owh dah buat da... main tunjuk-tunjuk pun ade jugak =p
Balik kampung ??? waaaa raya kat KL jer tahun nie =(
Kemas rumah ??? heheheh esok kita kemas ek !!!

Hari last day keje, 
mestilah mintak maaf dengan member office,
Maklumlah sesi kutuk mengutuk, usik mengusik kan penawar segala keceriaan... 
Duit raya ???? heheheh dah mintak kat boss daaaa
Paling penting!!! Mood ceria sangat hari nie =)

Kepada all my friend.. tak kira yang tak kenal, baru kenal atau dah lama kenal,
Emma nak mintak maaf zahir and batin...
Kepada para blogger, if ada yang terasa hati atau tersinggung dengan Entry Emma... 
10 jari jemari yang runcing nie mohon maaf...
Kepada yang nak balik kampung....
HATI-HATI DI JALAN RAYA
Kepada yang tak balik raya... 
Meh jemput datang rumah Emma....
Selamat Hari Raya !!!!



www.tips-fb.com

1 comment:

  1. salam Ramadhan, Ajeyy ziarah sini yerr..
    kat bawah ni ada sikit entry dari Ajeyy, mintak pandangan dari semua yaa.. :)

    http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/07/exam-pmr-penting-juga-sebenarnya-dalam.html


    http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/07/hantu-bergambar-di-sebelah-ahmoi.html


    p/s : Selamat hari raya, maaf zahir dan batin . 0-0 :))

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!