-->

Google+ Followers

Monday, August 8, 2011

Kantoi !! Tak puasa

01.06pm @Bangsar

Opssss, jangan salah sangka okay !! Entry nie bukan merujuk kepada tuan punya blog tau !! tapi merujuk kepada seorang insan yang Emma jumpa tepi jalan time nak pergi bank tadi ... hahahahha

Korang pernah dengar tak "Lelaki period ???? " ahahahha pelik kan ??? tapi tulah yang Emma dengar dari mulut seorang mamat yang kantoi dengan Emma bile dia baru keluar dari mcd sambil menyedut air coke !! wawawawa

Cerita dia macam nie, tadi Emma pergi bank !! walaupun dengan keadaan cuaca yang panas yang amat, namun ku gagahkan jua membayar bil astro sebelum di bebel oleh kaki bebel di rumah ku !! =) hahahahah then bila sampai dekat depan mcd, Emma terserempak dengan seorang lelaki... muka boleh tahanlah... tinggi.. hurm test Cik Ieda tu.. hahahha tapi sayang, kantoi dengan Emma sebab dia keluar dari mcd dengan menyedut air coca-cola !!! waaaa tak hormat betul orang lain yang berpuasa ! ish..ish..ish.. ada ke patut ??? hahahahha dengan muka yang selamba, tapi merah beriya-iya menahan malu kot !! mamat tu cakap " saya uzurlah hari nie " and bila mendengar ayat yang keluar dari bibir dia... wakakakakakkakak Emma tak dapat nak tahan gelak lagi maka terlepas lah gelak dari mulutku !! wakakakakkaak sakit perut Emma dengar ayat tu ... " tak ada ayat lain ker??? hahahahah "

Dengan muka yang malu, mamat tu melangkah ke arah kereta dia yang di parking kat depan mcd tu... waaaa gila laju dia masuk dalam kete... tak pandang muka Emma langsung daa.... hahahah

Nota kecik : Puasa... jangan tak puasa okay !! Bagi kaum lelaki jangan lah gunakan alasan orang perempuan okay... malu seh. !!!


www.tips-fb.com

10 comments:

  1. haha, dashyat tol. konpem malu giler XD

    ReplyDelete
  2. NasZ: memang memalukan betul... hahahah =)

    ReplyDelete
  3. Kero : memang malu gile =) tu yang jalan da tak pandang kiri and kanan lagi =)

    ReplyDelete
  4. eeii.. xmalunye.. xpose satu hal.. mkn depan orang dh 2 hal.. lagi menipu alasan uzur 3 hal..bonus2..

    ReplyDelete
  5. ape jenis org la skrg ni..x malu la..

    ReplyDelete
  6. SoLy SoLicious : Soly, itu namanya package menipu !! hhehehe tak pe dia ada banyak talian hayat kot kat padang masyar =)

    ReplyDelete
  7. ann : Itu jenis orang yang ntah hape-hape !! hehehe =)

    ReplyDelete
  8. Cisss tak ada kesedaran sivik betol.. =..="

    ReplyDelete
  9. BeloG MTT : Hahahahah dulu time sekolah tak de subjek sivik kot !!! =)

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!