-->

Google+ Followers

Monday, August 1, 2011

RAMADHAN #1 : SAHUR DI KALA BUDAK...





Nak menghilangkan rasa mengantuk yang terlampau ditambah pulak dengan mata yang semakin kuyu membuatkan Emma rasa nak join segmen abg ben !! :P


Mata kuyu ???? teringat pulak kisah zaman kanak - kanak ribena. Membuatkan rasa rindu yang membuak-buak nak kembali ke zaman tu lagi !! Doremon !!! nak pinjam mesin masa boleh tak ??? yess mengarut lagii!!! 


Waktu mama nak kejut bangun sahur memanglah liat !! sampai kena panggil berulang kali then bila dah duk menghadap makanan tu yang paling tak tahan !! " makan sambil tutup mata !! " hahahha teruk betul lah. Nasib baik tak tercekik!! Hurm banyak lagi kisah time kecik-kecik nie. Maklumlah kanak-kanak yang nakal tu Emma lah.. wawawa :P


Kalau pasal makanan or kuih yang wajib ada mesti lah...... KUIH TEPUNG PELITA !! tak sah kalau kuih nie tak de !! setiap petang mesti akan cari kat bazar ramadhan!! 







www.tips-fb.com

7 comments:

  1. tepung pelita!! feveret2..huhu..saya join gak segmen ni..singgahla kalaw sudi :) : BEN ASHAARI : RAMADHAN #1 : SAHUR DI KALA BUDAK

    ReplyDelete
  2. waahh... sy pun suke kuih tepung pelita ^___________^

    ReplyDelete
  3. pernah tidur dalam nasik time sahur x? hahaha

    ReplyDelete
  4. hehehe sy pon suka kueh pelita ini..

    salam ramadhan dari missweet..:)

    ReplyDelete
  5. wah dulu2 suke lah..tapi skrng da kurang sket..kos bnyak kali beli dapt yg xsedap....
    dah follo dahj blog awak...klau de mse follo lah ye

    ReplyDelete
  6. terliur tengok ...selamat berpuasa

    http://cheritasesuatu.blogspot.com/2011/08/ramadhan-1-sahur-di-kala-budak.html

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!