-->

Google+ Followers

Tuesday, August 9, 2011

Ala... Nape Government jer dapat BONUS???

10.00am@Bangsar

Sangat jelous bila Emma dapat tahu yang Government dapat 50% Bonus !! Waaa tak aci.. nak apply keje dengan Government lah macam nie ??? =(  jelous, jelous and sangat jelous !! hahahah 



Hurm sambil duk membaca segala email yang memenuhi ruang inbox ni, sambil tu duk fikir nak pow sape ek baju raya ??? waaaa syok nyer... last year dah dapat sepasang baju raya dari seseorang... tahun nie boleh dapat lagi x?? hehehe waaa dengar insan yang kena pow last year mau Emma kena sekeh dengan dia.. hahahaha =) Tapi yang syok nyer sebab dia pun dapat 50% BONUS kan ?? yeah ade chance lah Emma and Cik Ieda  nak pow insan yang baik hati tu kan ?? kan ???

Nape Government jer asyik dapat bonus ??? syok ek keje dengan Government!! Balik on time, kadang-kadang keje goyang kaki jer ( Member Emma yang cakap okay bukan Emma yang cakap!! ) then raya jer dapat bonus !! waaa gile jeles da nie !!! =(

Kalau tahun nie nak bodek boss Emma yang agak kedekut nak bagi Bonus tu boleh dapat tak agak-agak nyer??? =) Bismillah banyak-banyak pastu Fuuuuuuuhhhhh moga - moga dapat bonus  tahun nie .. amin =)


www.tips-fb.com

6 comments:

  1. kalo ada rezeki dapatla tu.

    ReplyDelete
  2. mengapa swasta tak dapat ??????
    (T_T) menangis tak berlagu......

    ReplyDelete
  3. Kasut& Karipap: sape keje swasta kena bodek bosss

    ReplyDelete
  4. Ada pro & kontra nya keje gomen ngn swasta nie.. :)

    MTT pon swasta jugak,tak dapat bonus time raya..Every year dapat bila Raya Cina jer.. :D

    ReplyDelete
  5. BeloG MTT : Hahahhah kira okay lah MTT dapat jugak !! dari Emma tak penah dapat pun waaaaa sedih tau =)

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!