-->

Google+ Followers

Thursday, June 30, 2011

Cute la Cerita Anna Lu'lu !!

05.22pm@Bangsar

Hi selamat petang!! Baru sempat nak bukak blog hari nie.. sangat-sangat bz...
Hurm korang tengok tak cite Anna Lu'lu??? Setiap hari Selasa pukul 09.00pm waktu Malaysia??? Cute tak cite nie !! Mula-mula aku tak minat sangat cite nie coz aku tak lah fanatik sangat dengan Nora Danish. But bila aku tengok cerita nie have fun lah pulak.. cute jer jalan cerita and pelakon dia... hurm.. try lah tengok cerita nie if korang tak tengok lagi !! Memsti best nyer.. tapi tak boleh lawan Nora Elena lagi lah... hahahha



Okay aku share sket lah dia punya sinopsis...

ANA LU’LU mengisahkan Ana Lulu, lakonan (Nora Danish), seorang gadis periang yang sering tampil dengan cara berpakaian pelik dan menarik perhatian orang untuk memerhatinya. Ana bekerja sebagai pembantu jurujual di sebuah kedai bunga bersama seorang kenalan baru, Bunga (Wawa). Konflik percintaan bermula apabila Harris (Kamal Adli) telah jatuh hati terhadap Ana. Walau bagaimanapun, Ana sedang menyulam cinta dengan Fadzil (Adey Syafrien) tanpa menyedari Fadzil sering mempergunakannya demi wang.



www.tips-fb.com

4 comments:

  1. comelkan cite ni..akak x follow sgt tp not bad
    cuma geram anak kamal adli x ckp sgt dlm ni.kalau die mcm mia sara mst femes..hehe

    ReplyDelete
  2. tak tengok sangat pun. tapi watak ana lulu macam cerita lulu dia stro dulu. ada tengok tak ? huhu !

    ReplyDelete
  3. Suhaili sarif: memang cute cite nie... tu lah geram tgk budak kecik tu... rasa cam nak cubit jer pipi dia bagi dia cakap!

    ReplyDelete
  4. ShidaHaron : a'ah cite Lu'lu yang sape tu yang comel2 berlakon tu ??? urm .... Yana ek ???

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!