-->

Google+ Followers

Thursday, June 2, 2011

HAPPY BIRTHDAY SHIDA

10.00am~ Selamat Pagi Malaysia !! hari nie aku nak sambung lagi entry aku tentang weekend aku yang busy last week... hahahah kalah perdana menteri kot aku punya busy nie... Hurm lepas balik dari kenduri NORA, aku pergi ke Taman Tasik Titiwangsa pulak !!! untuk ape???
Suprise party untuk Miss Shida... kawan aku nie.. hahahah baik punya kteorang merancang!! sebenarnya dah macam tak suprise dah pun.. yerlah banyak benda yang agak mengkantoikan kami !! hahahah nasib baik dengan kepakaran aku and the geng berjaya lah jugak kami kenakan SHIDA nie... heheheh....








www.tips-fb.com

1 comment:

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!