-->

Google+ Followers

Friday, June 24, 2011

Bila Lelaki nak tackle perempuan !!!

10.00am@Bangsar

Hello, and selamat hari jummat... yeah penghulu segala hari dan esok cuti... yeay!!! pagi-pagi nie otak aku fresh lagi nak share dengan korang ayat-ayat lelaki bila nak tackle perempuan !! actually aku dapat idea nie pun bile aku tengok ada sorang mamat kat bus stop tadi nak ayat sorang girl nie... weee... ayat lapuk la... hahaha aku pun penah jugak kena dengan ayat macam tu...

Korang tau tak apa ayat yang lelaki yang tak berapa nak Gentlemen sangat bagi bila nak tackle perempuan !! hahaha ni ikut pengalaman aku lah ek??? pengalaman korang aku tak tau macam mane??? korang boleh share dengan aku pengalaman korang... mesti best kan ???

1. Hi, Boleh berkenalan ???

Selalunya aku jumpa lelaki macam nie kat shopping complex la... time kita sibuk-sibuk nak shopping tiba-tiba ada jer insan yang menyelit kat sebelah !! ala dorang bukan betul-betul pun. Just nak main-main jer... 

2. Hi, boleh tak I nak nombor telefon u???

Ha yang nie selalu berlaku dalam internet... facebook, myspace, twitter, chat room dan jugak kat event-event yang korang hadiri... mesti ada punya !!! kadang-kadang kita tak kenal pun lagi dengan dia!! ataupun bnaru jer kenal da mintak nombor. Member aku cakap terdesak sangat kot!! hahahaah apa  yang aku akan buat, aku akan bagi email aku atau just cakap kita chat kat fb chat jer lah ek ???


3. Larilah laju sikit !!
Tu ayat bila aku pergi jogging dengan kawan-kawan aku. Selalunya kat Taman Tasik Titiwangsa lah. Bila kita penat-penat berlari, dia boleh pulak jerit kuat-kuat suruh lari laju-laju padehal dia tengah duduk lepak hisap rokok!! huhuh penah tau member aku sorang nie agak garang sket, hampir-hampir nak baling kasut kat mamat tu !!! hahahha

4. Phweeit...Hi Kak Long!!

Ni yang aku pelik, sejak bila lah pulak aku jadi kak long ??? aku pun tak brape nak sure!! Kadang-kadang dorang nie macam tak respect kat perempuan jer kan ??? Panggil-panggil macam tu macam panggil kucing or tikus pulak !! kalau dalam situasi nie, sorry aku tak layan !!

5. Hi, Kawan saya cakap awak cantiklah !!
Selalunya lelaki macam nie, kurang berani sebab dia gunakan orang lain untuk jadi wakil dia.. kalau nak kenal datanglah sendiri kan ???

6. Awak, Jam pukul berapa???

Hahahah ni ayat coomon sangat, macam tak ada ayat lain!! aku penah jugak kena macam nie. Then aku pun boleh bagi tahu time pukul brape!! hahaha bila aku sedar balik ada je jam kat tangan dia !! hahahha

So apa pandangan korang semua ??? aku rasa korang pun penah mengalami situasi yang sma kan ??? apa pengalaman korang??? jom share???




www.tips-fb.com

4 comments:

  1. memang lapok pun! semalam pun orang terkena gak. eleh, kau tuh budak-budak, nak ayat aku plak. sekekh nak?


    *agaknya dia tengok muka aku macam budak-budak, dia nak try, senget! =D

    ReplyDelete
  2. kero tak pernah guna semua cara ni, hehe XD

    ReplyDelete
  3. Owh yer ker Kero x penah guna cara nie??? owh keri bagi ayat Bunga-bunga ek ???

    ReplyDelete
  4. saya tag awak ni : http://comelvscomot.blogspot.com/2011/06/contest-blog-saya-comel.html

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!