-->

Google+ Followers

Thursday, June 23, 2011

AKU TERINGIN NAK HACK BLOG


Abg Ben buat segmen lagi ??? Satu segmen yang agak kejam ! hahaha... Saja je sebenarnya segmen ni ... Untuk release tensen sat ... Ok.. Atas permintaan segmen ni sampai malam la yer ... TUTUP 10 MALAM ini .. tengok tarikh yer ...




aku teringin sangat nak hack blog abg ben sendiri sebenar nyer... hahahah sebab pasal blog abg ben lah aku jadi suka sangat bukak blog !! walaupun aku busy buat keje aku still boleh join segmen-segmen yang dia buat !! macam mane nie???
www.tips-fb.com

8 comments:

  1. singgah tuk HACK ! kihkih .

    jgn HACK saya okeh :)

    enjoy !

    http://anakgadischot.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    ReplyDelete
  2. erk... ramai da aim nak hack blog abg ben ni. makin ramai la hackers lepas abg ben buat segmen ni... kena letak password panjang2 ni... heee~

    teringin nak hack blog

    ReplyDelete
  3. fuh...
    nasib baik bukan blog solomolo yang nak dihack...
    selamat...
    hahaha...

    ReplyDelete
  4. singgah utk hack kt sini, bkn hack kejam,tp hack manje2 je + follow u :)
    http://ciksya-cda.blogspot.com/2011/06/teringin-nak-hack-blog-orang.html

    ReplyDelete
  5. Cumuhama : hahahaha tak hack kot !! tengok jer !!

    ReplyDelete
  6. Izzat Nazmi : Tak lah macam tu, Blog Abg Ben nie famous sangat !! tu yang jeles !! ahahaha

    ReplyDelete
  7. Solomolo : Nanti ada segmen hack, emma hack blog solomolo pulak k???

    ReplyDelete
  8. Sya_Cda : hahahah boleh2 nak hack manja2!! Emma tak kisah pun !!!

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!