-->

Google+ Followers

Tuesday, June 28, 2011

Bukit Gambang ??? Best ker???

05.20pm@Bangsar

Hi bloggers, setelah beberapa hari tak update blog, akhirnya hari nie dapat jugak aku update blog kesayangan aku nie !!! weee... Hurm Bulan 9 nie aku and member aku ade planning nak pergi vacation... then member aku suggest pergi Bukit Gambang coz office dia buat family day... so kteorang yang lain nie tukang meyibuk jer la... hurm best ker kat Bukit Gambang tu ??? Aku dengar ada yang cakap tempat tu tak la best mana pun ??? 


Tapi tengok dalam gambar macam cantik jer tempat nie!! Ade macam Pulau Perhentian tak ???


Hurm yang water park nie aku tengok macam Sunway Lagoon jer!!!


Kata Da Boss~ Tak kisah lah best ker tak best janji ada laut ... yeay!! suka..suka..suka
www.tips-fb.com

4 comments:

  1. cantik jugak .....xpernah sampai lagi ni...

    salam singgah kenalan...follow²

    ReplyDelete
  2. ni yang dengan ghani tuh ek? pergi sana, tangkap gambar banyak-banyak okeh! =D


    blog dah tukar warna? terang mak ngah. amboi. jangan sama kaler dengan i sudaaaa. haha. pinky-pinky gitu ! =D

    dah berjaya buat shout box ! hoyearhhhh! =D

    ReplyDelete
  3. azam : owh yer ker??? tulah nampak dalam pic macam cantik jer...

    salam kenalan jugak !!!

    ReplyDelete
  4. ShidaHaron : a'ah, ni yang dengan ghani tu!!! hahahah tulah Shida tak nak join !!! huhuh kan tak cukup corum !! hahhaha

    Terang sangat ker mak cik ?? sakit mata tak ??? hahahah

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!