-->

Google+ Followers

Friday, June 17, 2011

SEGMEN SIMPLE : KALAULAH ...


jom join ramai-ramai...mohdnaser.blogspot.com

KALAULAH saya ada sayap, saya nak terbang keliling dunia,
KALAULAH saya kaya, saya nak banyakkan bersedekah dan tolong orang yang susah,
KALAULAH saya jumpa Doraemon, saya nak pinjam mesin masa dia,
KALAULAH saya ada power, saya nak belasah jin dalam iklan SUPER POWER!!,
KALAULAH saya famous, saya nak tolong orang lain supaya jadi famous jugak,
KALAULAH saya ada duit berjuta-juta, saya nak buat highway untuk mat rempit supaya tak berlumba haram lagi.. hahahhaha,
KALAULAH saya ada buat salah, saya nak cakap "I'M SORRY".. hehheeh


www.tips-fb.com

7 comments:

  1. hehe..memang menarik..

    thanx for join. jom terjah entry geng2 yang join segmen ni gak..huhu..

    LIST SEGMEN SIMPLE : KALAULAH ...

    ReplyDelete
  2. jom jenguk saya pula

    http://mssurayah16.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-kalaulah.html

    ReplyDelete
  3. hahah terbaik! semuanya niat suci lagi murni. kalaulah anda doraemon, jangan lupa pinjamkan saya mesin masa tu tau. hikhik :D

    ReplyDelete
  4. suka!

    http://missgaban.blogspot.com/2011/06/segmen-kalaulah.html

    ReplyDelete
  5. ehehehe..menarik~ klw lah an...
    wink3 >_<

    ReplyDelete
  6. haha...bagus la idea nk wat hgway utk mat rempit tu.tengok sy mengarut pulak :p

    http://eerashera.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-kalaulah.html

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!