-->

Google+ Followers

Thursday, June 2, 2011

I HATE ALL OF THIS !!!

02.02pm

I HATE ALL OF THIS !!!
Ish tak suka lah... nape still ade perasaan macam nie???
Hurm perlu ker aku bagi peluang kat orang lain ???
Nie soal hati and perasaan !! 
Mane boleh nak paksa-paksa...
Hari tu aku dapat message, " i will fight to get ur heart again "
Aku tunggu gak nak tengok sejauh mana kata-kata tu !!
Realitinya... " Manis di bibir jer !!! "

I HATE ALL OF THIS !!!
Bila aku still sayang kan orang tu...
And tunggu dia sedar diri... 
Tak jugak dia sedar diri... takpe-takpe ade aku kisah ???

I HATE ALL OF THIS !!!
Bila aku malas nak fikir pasal LOVE...
Ade jer yang try nak dapatkan hati aku yang dah keras macam batu nie !!!
Lelaki boleh dipercayai ker???

I HATE ALL OF THIS !!!
Bila diri di tipu !!!
Mulut manis jer selalu... hakikatnya??
Allah jer yang tahu !!!

I HATE ALL OF THIS !!!
Bila aku yang kena tanggung perasaan sakit hati 
Sedangkan dia sedap-sedap jer melayan perempuan lain!!

I HATE ALL OF THIS !!!
Bila dah buat salah tak reti nak mengaku...
Then tolak salah kat orang lain !!!
UNFAIR !!! what the hell nak buat macam tu ???

I HATE ALL OF THIS !!!
Bila dia boleh senyum happy dengan perempuan tu...
Sedangkan aku menanggis bila ingat apa yang dia buat !!

I HATE ALL OF THIS !!!
Kalau dah tak ada rasa sayang,
Kenapa perlu bagi harapan palsu ???
Kenapa perlu minta simpati and marayu-rayu???

I HATE ALL OF THIS !!!
Walau banyak mana aku benci sekali pun
Aku tak boleh ubah takdir !!!
Tapi aku tahu dia akan dapat balasan atas apa yang dia buat !!
Aku tahu perempuan tu pun tengah tersenyum bahagia...
Bila dia ingat aku mengaku kalah...
Hello, aku tak main ar nak rampas-rampas bf orang !!!
Macam tak ada thrill la pulak... !!!

I HATE ALL OF THIS !!!
 
www.tips-fb.com

2 comments:

  1. me too! hate all of this! yeay! =D

    ReplyDelete
  2. kalau shida dah hate... emma lagi hate all of this... !!! hahaha

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!