-->

Google+ Followers

Thursday, June 9, 2011

Susah Dahulu Senang Kemudian !!

09.44am@Bangsar

Gud Morning all !!!! pagi tadi time aku dalam bas on the way nak pergi office sempatlah aku and my frenz .... ** Ieda Abdullah nie bercerita... hahahah nak tau ape cerita kteorang ???? Bukan lah best sangat... tapi azam nak keluar kereta end of this year !!! kalau sempat lah.. hahahah if not, next year !!! yeah !!! 

So ieda nie sempat jugak berangan, hahahah kelakar pulak bila ingat balik... 
Nak tau tak apa dia cakap ??? 

" Lepas ada kereta emma pergi keje tak naik bas and train da... !!! "
Hahahhaa sempat aku gelak lagi... yerlah terfikir jugak aku yang selama nie aku pergi keje naik bas and train... dengan ramai orang lagi... huhuh bersesak-sesak dalam bas or train ...

Yang paling aku tak boleh lupa bila aku pernah hampir-hampir nak tersepit kat pintu train.. and time aku suruh pak cik bas tunggu Ieda... ahhahaha boleh pulak kteorang buat macam tu... dah lah time pagi nak pergi keje Ieda suruh pak cik bas tunggu aku then time balik keje aku pulak suruh pak cik bas tu tunggu !!! Nasib baiklah pak cik bas tu okay and dah kenal kteorang !! hahaha
Tapi, walaupun naik public transport, banyak jugaklah kenangan kteorang nie... datang office lambat, tunggu bas berjam-jam, kiranya macam-macam pengalaman dah aku rasai...

Orang tua-tua cakap susah-susah dahulu, senang-senang kemudian !!! hahaha so aku sekarang tengah mengumpul duit untuk ke arah yang lebih senang !!! Amin !!!
www.tips-fb.com

1 comment:

  1. nak kereta juga, tap kereta free. tolong doakan orang dapat kereta myvi free. haha! =D amin.

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!