-->

Google+ Followers

Monday, June 6, 2011

STRAWBERRY

01.41pm~ Wah mood sakit perut hari nie !! Tue lah.. banyak sangat pergi kenduri kawin nie!! Mama aku cakap biasa lah if kenduri kawin.. makanan semua dah terdedah... lebih-lebih lagi bagi yang amik khidmat katering... sah-sah dorang dah masak awal.

So hari nie aku pergi keje dengan mood yang sakit perut... hehehe dalam aku tengah tunggu dorang menghabiskan keje-keje menghapuskan  anai-anai dekat office aku nie.. Mr Am datang kat office aku hantar stawberry... hehehehe tq..tq...tq... saya sangat suka !!! Actually, Mr Am nie supplier aku. Dulu dia supply furniture kat aku untuk satu projek dekat Sri Hartamas. Lepas dari tu kteorang jadi member.. eheheh dia pun otak boleh tahan jugak !!! so kira layan lah !! hahaha

nie lah favorite aku !!! Strawberry Chocolate !!

Strawberry chocolate !!! ahhahaah my favorite !!! Sebenarnya aku nie memang hantu chocolate!! Apa yang berkaitan dengan Chocolate sure aku layan jer... hahhah rindunya nak makan Cadbury Chocolate flavor Black Forest !! Dulu selalu dapat free... ehhehe bila kena beli sendiri rasa cam malas lak !!!

nyumy..nyummy...nyummy 

Heheeehhe tak sabar rase nyer  nak makan strawberry nie... rasanya dah memanggil-manggil suruh aku makan dia... ehehhe yummy..yummy


Note : TQ MR AM !!!
www.tips-fb.com

2 comments:

  1. nyummy! nyummy! meh anta sikit! =D

    ReplyDelete
  2. oh no..no..no... tu saya punya jer k... hahahah no sharing !!! ahahahha

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!