-->

Google+ Followers

Wednesday, June 15, 2011

Aku & Blogger

04.20pm@Bangsar

Selamat petang, sangat bz hari nie!! Masuk-masuk office jer aku dah menghadap keje yang agak bertimbun-timbun!! Tulah yang jadi bila bz nak masuk tender!! Tak cukup tido aku malam tadi nak siapkan proposal !! Hope dapat lah job renovation for restaurant tu !!! Amin !!!

Dulu aku agak pelik jugaklah bila aku tengok member-member aku yang buat blog nie!! aku ingat yang buat blog nie just untuk orang yang ada buat business jer !!! hahaha rupa-rupanya khas untuk semua lapisan masyarakat... bukan kena bayar pun !! betul tak ???

So aku pun try la buat blog nie!! Tu pun member aku banyak ajar aku nak buat cam ne!! Thank tu http://comelvscomot.blogspot.com/ nie blog member aku sebenarnya !!sHIDA Comot !!! hahahaha

Selain tu banyak jugaklah blog-blog lain yang aku refer !! Segala tips yang dorang bagi aku try !! For the first time taklah ramai yang follow pun !! Just member-member aku jer!! tu pun konon nak private lah... hahaha last-last makin seronok lak bila buat Blog walking, Comment blog orang lain, join contest, and banyak lagi lah... And sekarang follower aku pun semakin hari dah semakin bertambah!! Alhamdullilah..

Actually aku bukan nak kejar glamour pun buat blog !! just for fun !! Bak kata orang tua-tua " Menghilangkan kebosanan bila buat keje " so dengan adanya blog nie aku pun meluahkan segala-galanya..tak kira kisah suka atau pun duka !! Yang penting aku happy !! Peduli lah apa orang nak cakap !! As long as aku tahu apa yang aku buat !! 

Aku akan rasa seronok bila ada yang comment tentang segala post kat entry aku .. best kan ??? Barulah kita tahu orang tu baca apa yang kita cerita!! Setakat follow jertak bermakna orang tu akan baca entry kita!! Betul tak ???





www.tips-fb.com

2 comments:

  1. Betul2..bila ada orang comment tu rasa best sket..hehe..ala2 pembakar semanagt tuu..

    ReplyDelete
  2. iya, dulu saya mula2 blogging pun sebab nak suka2 je. sekarang semakin lama, semakin berminat pulak nak menulis. sehari tak jenguk blog macam tak sedap plak rasanya. selamat datang ke dunia blogger ya..
    Salam ukhuwah, salam kunjung ya (",)

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!