-->

Google+ Followers

Monday, February 13, 2012

BEN ASHAARI AJAK BACA BLOG AKU



Lama kot Ben tak buat segmen !! kan ??? bukak blog jap.. tetiba nampak entry nie.. macam best jer... jom join nak tak ??? untuk blogger lama and blogger baru =)

Hehehhe Abg Ben suruh letak kenapa korang kena bw kat blog emma ??? heheheh kenapa ek ??? misteri la sikit!! korang nak tau korang kena datang blog emma.. baru lah tau kenapa !!!

Hurm one of my best entry pasal Lelaki takut lipas ?? betul ker?? and entry nie dah dapat 90 like dari reader.. ehhehehehhehe


www.tips-fb.com

18 comments:

  1. mhz dri COOL fm dtg terjah..MHZ nak carik blog untuk letak kt blog list ni..Kalau kamu setuju letakkan COOL fm dalam bloglist kamu, please inform MHZ pada link di bwh..hoho

    http://mhzmc.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  2. deno datang dari blog abg ben! done folow sini! :) jom ke blog deno... nak tak? heee (^_^)

    ReplyDelete
  3. Salam Perkenalan Emma Eshya..

    dari belog Abg Ben...

    ReplyDelete
  4. Salam singgah n follow sini...
    Salam perkenalan dari fendy

    jemput singgah

    http://fendy1302.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  5. hi! singgah dari blog abg ben :)

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  6. hai, b/walking kat sini. dari segmen abg ben ashaari. jom g blog saya pulak =)

    ReplyDelete
  7. Salam..Hye..Singgah Dari Segmen BEN ASHAARI..Cantik Blog Awak!
    Harap Singgah Blog Kite Jugak K...
    Hehehe...Thanx ^_^

    http://manssmile.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  8. comel entry tu.. belum jumpa laki takut lipas lagi.. eeee, geli!

    Saya datang daripada segmen yang sama dengan awak.. Segmen Abang Ben Ashaari.. Follow la blog saya.. Baca pun ok je.. Salam Perkenalan..
    Dah follow awak pun..

    http://kikinsynyster.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  9. emme kuut kot...ben terpikat tapi malu nk sebut..hehehe

    ReplyDelete
  10. Salam..happy blogging..nice to know u

    ReplyDelete
  11. SALAM..

    xsemua lelaki tkut lipas kot.. gud luck tok segmen nie yer :D

    ReplyDelete
  12. Salam ziarah.. Datang dari segmen uncle Ben.. Sudah follow kamu.. Kalau tak keberatan, follow saya sekali..

    Entry paling menarik : http://www.hafizaiman95.com/2012/02/kesalahan-yang-lazim-dilakukan-blogger.html

    Entry segmen : http://www.hafizaiman95.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  13. Mohd Hakimi Zulkifly : okay setuju letak dalam bloglist =)

    deno: thanks Deno

    eima-caa: salam perkenalan jugak eima =)

    Fendy : thanks =)

    Pka Rahim: thanks =)

    Diera Tekikushika : thanks =)

    SuparMan SuaRez : thanks =) jap lagi Emma singgah k.

    Rocker Hearted Girl : Hehehehhe thanks.. okay jap g sy follow blog awk k.

    faiz fakhirin: hehehhe thanks =)

    Rosniena : thanks =) me too

    nur chahaya abadiey : yes tak semua yg takut pun =)

    hafizaiman95 @ fizs: thanks =)

    ReplyDelete
  14. Hi Eemaaaaa =P Salam perkenalan dari saya, ZAROL =)

    Sama lah segmen kita kt BA !
    Wahh..Dah baca blog awak, Cantik Da boss dia.

    Jom tgk entry di blog sy pula.
    www.pelangianoy.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. mhz dh ltk blog kamu dlm blog list COOL fm..thanks..

    ReplyDelete
  16. dari blog BA terus lepak sini & follow. lucky no 476. hee. ;)

    farizafairuz.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  17. Salam perkenalan dari Sihatimerahjambu
    Datang dari segmen yang sama.Hari ni last jejak balas kengkawan.

    Jemput singgah sini

    azhafizah.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  18. Salam perkenalan :) Myu singgah dari segmen yang sama ;)

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!