-->

Google+ Followers

Tuesday, February 14, 2012

Ade aku kesah ker???


Hurm semalam ada pulak some one yang terasa,
Hahaha ade aku kesah ker??
Aku tak pernah kesah pun !!!
Suka hati korang lah nak buat apa!!
Aku tak pernah nak masuk campur !!
But aku rasa tak puas hati,
Bila some one cakap aku dendam dengan dia !!
Wowwwww.. sangat seronok !!!
Okay, kat sini... aku nak explain !!!
"Aku tak pernah berdendam dengan dia pun "
So, dia nak happy... nak bahagia sangat dengan that person !!
I don't care !!!
But plsssss la... jangan cari aku lagi !!!
Aku dah bagi banyak peluang !!!
So.. no more !!!
Hidup lah dengan apa yang dia nak !!
Bersyukurlah dengan apa yang dah ada !!
Tak perlu nak sebut pasal "MATI".
Or nak "BUNUH DIRI"
Tu semua alasan jer...
And know, aku tak nak amik tahu pape pun !!! 
Sekian Terima Kasih.


www.tips-fb.com

2 comments:

  1. sabry oppa follow sini... follow oppa balik okey.... nice entry n blog yg superb!

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!