-->

Google+ Followers

Friday, February 24, 2012

Bila Perempuan gila K.A.S.U.T

11.30am@wangsa maju

Assalamualaikum and selamat pagi =) Still dalam mood Lisa and Yusry kahwin membuatkan ramai si gadis dan si jejaka FRUST tahap tak hengat punye !! Hinggakan member kat office nie tak bersemangat nak buat keje lalu melayan perasaan dengan lagu "metal" gara-gara frust Lisa kawin.. adehhhh macam nie pun ade ke ??? hahahaha layankan ajelah dorang nie. Apa-apa pun Selamat Pengantin Baru Lisa and Yusry semoga kekal hingga ke akhir hayat. amin....

Okay stop dulu cerita pasal Lisa and Yusry... Meh sini Emma nak share dengan korang something !!! hahahah ape dia ??? Eleh tengok aje kat entry dah tau kan ??? hehehehe Korang perasan tak bila korang pergi shopping complex, benda utama yang perempuan akan beli mesti handbag, make up, baju, and kasut.  Kiranya dari atas sampai bawah lah dorang akan shopping.  But Emma nak share dengan korang satu habit Emma yang memang susah nak kikis semenjak zaman UITM dulu =) Tau ape ?? Emma suka pada KASUT !!! wuhaaaa memang Emma paling suka kalau dapat shopping kasut !! Benda-benda lain memang Emma tak minat sangat nak beli unless Emma memerlukan baru Emma beli =) Kalau perempuan suka sangat bermake up, but bagi Emma.. I will say NO to make up.  Memang tak berminat langsung. Natural more better than plastic right ??? Tapi kalau tang kasut nie memang pantang nampak kasut yang macam unik n menarik memang Emma akan beli tanpa fikir dua tiga kali =)

Habit gila kasut nie bermula masa Emmau study kat UITM dulu.  Bila keluar outing, confirm Emma akan beli kasut.  Coz Time tu banyak design kasut yang pelik-pelik and membuatkan diri nie begitu gila tahap chipmunks.. hehehhe maka koleksi kasut semakin bertambah dari hari ke sehari sehinggakan almari kasut penuh dengan kasut Emma dengan macam-macam design and warna =) Membuatkan kakak, member and anak buah Emma begitu jeles lalu meminjam kasut.. (baik hati kan ??? so bagi jer lah.. pandai jaga sudah !!) Dan ingat lagi apabila every month pasti ada seseorang yang begitu setia membelikan kasut. Semestinya kami berkongsi minat yang sama.. "Gila Kasut". hehehhehe

Oh ya, ramai yang cakap kalau nak beli kasut kena beli  pada waktu siang !! Sebab ??? Waktu siang atau petang sebab waktu pagi kaki kita belum mengembang dengan ukuran maksima.  




www.tips-fb.com

2 comments:

  1. ai pon minat kasut sgt dulu.. skang neh duk ulang pakai satu kasut tuh je la smp rosak.. sbb beli byk2 x pakai pon.. huhu~

    ReplyDelete
  2. *SiRibenMerah : simetime emma pun macam tu gak coz kita akan pakai kasut yang kita rasa sangat selesa.

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!