-->

Google+ Followers

Wednesday, February 8, 2012

Bila Lensa Kamera Di depan mata

10.00am@wangsa maju

Assalamualaikum and selamat pagi blogger and readers !!! So macam mane holiday korang semua ??? Jauh kaki korang melangkah ??? heheheh sure holiday korang da best punye kan ?? kan ?? kan ??? Emma ??? hehhehe tak pegi mane pun !!! just lepak kat rumah, teman my friends beli barang untuk weeding dia and yang paling best skaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii  tadaaaaaaaaaa !!! Bila lensa kamera kat depan mata !! so ape jadi ???? hahahhaha meh tengok apa yang jadi bila "Lensa Kamera depan mata"





So tu lah yang jadi.... hehehhehehe ade banyak lagi... but.... tak yah lah upload banyak sangat. Nanti korang boring lak tengok muka yang sama jer... anyway thanks to my photographer Incik Bossss heheheh kerana gambar yang kiut sangat ... (adehh perasaan japp !!!) and thanks to Lyna soh seh a.k.a saodah as assistant photographer hari tu... syok gile layan korang nie !!! and thanks to my lovely friends yang duk teman on that day dari pagi sampai lah ke malam.... hehehehhe Frieda and Ekin .... hehehhehe walaupun penat tapi kita semua happy kan ?? kan ??? penat yang berbaloi....

Owh ya... nak promote sket la.. if korang berminat dengan hasil keje Incik boss a.k.a Poco nie korang boleh tengok kat fb page dia OSMI PHOTOGRAPHY .. If korang nak deal harga or tengok hasil keje dia pun korang boleh search kat situ... memang tak di nafikan, yang hasil sentuhan dia memang da bessst !!! waaaa  siap promote lagi... (poco, sila blanje Emma makan KFC okay !!!) hehehhehe


www.tips-fb.com

8 comments:

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!