-->

Google+ Followers

Friday, February 24, 2012

Blog yang Emma selalu buat blogwalking =)


12.29pm@wangsa maju

Hi selamat tengah hari and selamat hari jumaat.  Bagi yang lelaki jangan nak mengelat nak pergi solat jumaat okay =) And bagi yang dah keluar lunch tu... selamat menjamu selera.  Sementara menunggu nak keluar lunch kejap lagi Emma nak share dengan korang pasal blog-blog yang famous yang Emma memang suka masuk buat blogwalking, jadi reader or drop comment.  Sometime bila dorang buat Segmen Emma akan support segmen dorang.


Blog Abg Ben nie sentiasa dengan update.  And dalam sehari mesti dia akan update =) Dan melalui abg ben lah Emma kenal apa erti nya  Blogger.  Banyak tips  yang dia  bagi.  Kalau korang tak percaya pergilah masuk blog dia.  And abg ben memang suka buat segmen, so traffik abg ben mesti tinggi kan =) hehehhe congrats abg ben.


Ni dia blog lalink cantek.. hehehehe kteorang slalu jugak chat kat facebook or bbm.  MTT ni sorang yang easy going.  Dia okay and akan kawan dengan sape jer.. hurm tapi rindu jugak coz dia dah jarang nak update blog skang.. Bz katanya =)


Ha.. Cik Epal apa yang Emma perasan, dia memang kaki makan !!  Ade je yang dia update pasal tempat makan yang best !! hehehehe tapi memang best baca apa yang dia share.


Heheheh ni blog akak comel =) Selalu jugak jadi silent reader.  Nak tau cerita ape ?? Korang boleh terjah blog dia.. "Kisah di sebalik kanta coklat".


Tu dia.. peminat setia Heliza and Lisa Surihani, Bro yang sangat kecewa bila Lisa Kahwin =) hehhehe jangan marah bro !!! Kalau nak tau pelbagai event artis.  Pergi la survey kat blog dia.. Sape-sape peminat Heliza, kalau nak berkenalan dengan dia.. ha ape lagi suruhlah bro adjustkan =)


Yeah.. abg Eq yang sentiasa cool.. betul tak ??? a simple guy with a phd !! memang simple. And Abg Eq banyak bagi tips untuk blogger. Opsss Emma still simpan lagi hadiah abg Eq bagi.. hehehhe thanks abg Eq =)


Si jejari runcing yang pasrah selepas putusnya ikatan yang terbina.  Namun dia terus melangkah dan terbang mengejar cita-cita tanpa menoleh ke belakang lagi.


Bakal doktor yang sangat kiut =) Blog yang penuh dengan tutorial dan tips. Namun tak lari dari hasad dengki orang yang jeles.. But FL tetap berblog dan blog menceritakan kisah duka seorang bakal doktor.


www.tips-fb.com

4 comments:

  1. ya..sy pun suka ke blog mereka tu..hebat kan...yuyu zulaikha pun best

    ReplyDelete
  2. Eryati : heheheh tu baru list pertama.. ade list lagi... heheheh

    ReplyDelete
  3. jadi blogger kena sentiasa cool emma. tak boleh cepat melatah.
    dan yang penting mesti bersedia menerima kritikan...

    -eqbalzack-

    ReplyDelete
  4. @eqbalzack InsyaAllah, akan ingat apa yang abg eq cakap =)

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!