-->

Google+ Followers

Friday, February 24, 2012

Malu bertanya sesat jalan

11.58am@wangsa maju

Assalamualaikum and selamat tengah hari =) waaa banyak pulak entry hari nie !! Motif ?? Tengah serabut otak cari idea nak buat design.  Tu yang rajin mengupdate blog nie.  Kata famous blogger, kita kena rajin update blog walaupun hanya satu perkataan !!! waaaahhh boleh ke??? So tengah cuba merajin-rajinkan diri sendiri.  Actually Emma jeles sebenarnya tengok famous blogger nie banyak sangat dapat cheque dari nuffnang nie.. jelessss sangat !! hehehhe so, Emma try la tanya kat one of blogger nie, and dia tak lokek nak share ilmu.  So orang tua-tua cakap, malu bertanya sesat jalan!! so Emma tak nak lah sesat jalan.. nanti susah pulak nak cari jalan balik. Macam mane?? kang kena guna gps pulak cari jalan balik !!

So sempat la jugak share dengan one of blogger nie.. hehhehe and Emma accept Comment membina dari dia pasal blogger life nie !!! kena pandai cari perubahan macam nie !!! hehhe insyaAllah slow-slow mesti boleh. Kan ???





www.tips-fb.com

2 comments:

  1. betul2 setuju sangat... sentiasa perlu bertanya kan hikhik..



    jom ke sini
    http://luahanhatiseoarangperempuan.blogspot.com/2012/02/cik-putry-stairway-to-heaven.html

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!