-->

Google+ Followers

Monday, February 27, 2012

Akhirnya... Karok time !!


Yuhuuuu Queen of Karok back !! yeayyy lama sangat kot tak menyumbangkan lagu =)
Dan akhirmya, semalam Emma and the gang berjaya menyumbangkan lagu ... yeaaayyy !!
Memang rindu sangat nak melepaskan tension and menyanyi lagu yang Emma suka..
Thanks gurl, korang memang the best.
Daripada tak nak nyanyi akhirnya ....
Korang pulak yang lebih dari Emma ek ???
Boleh pulak !!! adehhh
Tak pe janji kita happy semalam... betul tak ????
First time kot tau yang dekat Pertama Complex ade tempat Karaoke ...
So ape lagi... atas cadangan Incik Poco yang kata kat situ best..
Maka ku gagahkan diri pegi melawat tapak =)
Owhhh boleh lah....boleh kasi 3 star...
hehehhehe... meh tengok aksi terlampau kitaorang nie...

Ikin, Emma and Ieda

Ieda and Ikin

Ikin and Nana (Kiah)

Nie lah dia konon tak nak nyanyi... last-last... paling over nie..

Tu dia aksi Hukum Karma =)

elehhh pose pegang mic.. ..hhahaha

Dan... sape punye keje duk snap pic nie ????? adehhhhh


www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!