-->

Google+ Followers

Friday, February 3, 2012

Sakit perut !!!! tidak !!!!!!!!!!!!


Pagi nie Emma bangun awal,
Selalunya 7.30am baru bangun,
Mandi, breakfast and terus pegi keje,
But pagi tadi punya lah awal aku bangun !!!
Bukan sebab apa,
Memang tak boleh nak tido daaa...
Bila sakit perut yang amaaaatttt sangat!!
Pergh menanggis jap pagi tadi..
And berbekalkan ingatan dari someone,
Aku urut lah perut guna teknik yang dia ajar..
Nanggis jugak lah tahan sakit !!
Nie lah yang paling Emma tak suka !!
Bila "sakit perut" !!!
Seksa nak menahan rasa sakit tu...
Macam nak tercabut pinggang !!!
Walaupun sakit,
Emma tetap sampai kat office sekarang nie !!
Duduk tenung laptop,
Sambil tangan menari-nari di atas keyboard nie..
Hurmmmmmm what should i do now ???
Tahan jer laaaaa



www.tips-fb.com

17 comments:

  1. cian emma...emma ABC ker?klo sbb tu emma gla minum air suam@pun tuam air pns kt perot(mksdnya amik tuala pns tuam kt perot)insyaallah lega nt...hehe..

    ReplyDelete
  2. kenapakah skt perut itu??
    ermm..pegi check doc la kalu truk.. sbr k.. stiap keskitn menrik keluar dosa2 kta.. n tnda Allah syg kta :)

    ReplyDelete
  3. Ayu Iman : ek ??? hahahhaha macam tulah kiranya.. memang selalu macam nie....ayu add emma kt fb

    ReplyDelete
  4. nur chahaya abadiey: oh macam tu yer ??? sakit selalu pun tak pelah.. kurang sket dosa nie.. hehehhe

    ReplyDelete
  5. hehe..emma office ayu xleh bukak fb laa kne block...huhu...nak add emma skrg xleh laa...tp xpelah emma bg je email fb klo on9 fb add emma @pun emma add ayu kt fb (puteh_rose08@yahoo.com)hikhiks...

    ReplyDelete
  6. boleh...tp bukan skrg add fb..sbb office ayu xleh on fb sbb kne block..nt ayu 0n9 fb bru add emma la...bg la email fb kt ayu nt ayu add emma kt fb k=)

    ReplyDelete
  7. Ayu Iman : princess_eema@yahoo.com

    ReplyDelete
  8. sama la kita..huhuhu..rasa tak sedap aje la..

    ReplyDelete
  9. kena p cek tuh..takut ada apa2 pulak nanti..

    take care yer.. =)

    ReplyDelete
  10. Kalau yg monthly sakit tu...mmg x boleh buat apa dah la.. Telan ubat jer... Buat apa pun, still nak kena rehat. Tp kalau nak bertahan utk ke opis, kena gak makan painkiller...

    ReplyDelete
  11. eema u penah x jumpa bantal yg boleh caj sampai panas tu.. if sakit perut tuam dgn bntal tu lega sangat tau.. n kalau sakit pinggang pun best gak letak bantal tu..

    ReplyDelete
  12. dapat menahan sakit insyaAllah dpt pahala...

    =)

    ReplyDelete
  13. Aziela : ahhahaha tu laaa... memamg makan painkiller jer...

    ReplyDelete
  14. miss daya : ada ek ??? heheheh tak sure pulak.. anyway thankss

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!