-->

Google+ Followers

Friday, February 10, 2012

Apakah ini ????


Esok cuti...
yeayyyy... tapi kenapa blur sket hari nie ??/
Pergi office.. access card tertinggal kat atas meja semalam,
Kena tunggu sejam coz member office lambat sampai,
Lepak kedai makan duk breakfast,
Makan kuih pun tak habis,
Tak tahu nak buat ape,
Duduk lepak kat tangga ofis,
Tetiba sempat termenung,
Ingat sape???
Adalah.... hahahhahaha
Masuk office,
Tenung laptop jap...
Nak start dari mane ek ???
Lalu.. hp ku ambil,
Mula mendail nombor supplier,
Nak tahu feed back quotation,
Sebelum boss bersuara,
Lebih baik buat dulu... hehehhehe
Pasang You tube sambil dengar lagu " Patah Seribu "
Adehhh, apakah ini ???
Kang meleleh lak air mata dengar lagu nie...
But layan kan jugakkkk hahahhaha,
Berkali-kali lagu yang sama di ulang,
Tiba-tiba dapat bbm dari some one ???
Eh !!!
Apakah ini ???
Hurmmm Mama cakap tak baik berdendam..
So balas mesej secara baik...
Kan kawan ??? hehhehe
But.... sekarang ???
Aku nak cakap ape???
hahahhaha memang tak tahu nak update blog nie hari nie...
Ilham tak datang dalam mimpi laaaa....


www.tips-fb.com

4 comments:

  1. Hari ni i blurr jugak.. Tenung-tenung pc, Eeh.. apakah ini??? Ingatkan puteri bunian manelah kan.. :)

    ReplyDelete
  2. apakah??mengapakah??hahaha banyak persoalan yang menghatui entry kamu.. xmo ark sedih2 kan sok dah cuti.. wanie pun cuti gak sok..so kite raikan hari esok dengan penuh kegembiraan ok..lalalala

    ReplyDelete
  3. Cik Maz : hahahaha puteri bunian ??? adehhh

    ReplyDelete
  4. CIK CHIPSMORE : haruslahhhh wahai cik chipsmore... jum meraikan nyer... =)

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!