-->

Google+ Followers

Tuesday, October 25, 2011

Lelaki takut lipas ??? betul ker ???

02.32pm@Bangsar

Salam 1 blogger, selamat tengah hari merangkap dah masuk petang... korang dah lunch ker??? Setelah perut di isi dengan tomyam da best punyer... mood  nak typing untuk tatapan korang semua semakin meningkat ke tahap maksima... memandangkan mood semalam nak post entry agak tergendala di sebabkan kerja yang terlalu banyak kat office nie.... maka hasrat tu tertangguh begitu jer.....

 " Lelaki takut lipas ??? " betul ker ??? Emma pernah dengar dari sorang my friend nie yang lelaki takut dengan lipas atau nama lain nyer... geli geleman dengan menatang tu ??? betul ker???



Hurm mengikut cerita dari member Emma nie, bila dia dapat tau pasal benda tuu so dia try lah dekat boyfriend dia.. and ternyata fakta tu adalah betul... so ape pandangan korang ??? betul ker lelaki takut dengan lipas ??? 


www.tips-fb.com

18 comments:

  1. hehe.. ade la. ofis mate akk ni sampai menjerit2. x padan ngn bapak org... huhuhu..

    ReplyDelete
  2. @hajar : Eh betul ek akak ??? heheheheh

    ReplyDelete
  3. ade je, gu jun pyo dalam cerita boys over flowers tu takut je dgn lipas. keh keh keh

    ReplyDelete
  4. @Asyikin : hahahah pengaruh cite korea nie =)

    ReplyDelete
  5. ada la..my mbe lombat2..siap sembunyi belakang i.then i bunuh lipas tu.letak dalam baju dia.menangis dia!hahaha

    ReplyDelete
  6. Mrs.A(Atiqah Wadihah : hahahaha sure kelakar kan bile jadi macam tuuu...

    ReplyDelete
  7. mmg btol pon..
    one of my classmates yg guys r..
    lari dlu k bila nmpk lipas..
    last friday..we all bfast kat 1 gerai capati ni..ade tebuan yg lalu kt meja kami..so he's only guy n guest what?
    mamat ni lari bwk makanan dia dlu p ddk meja len..hahaha

    ReplyDelete
  8. Haslinda Ariffin : Hahahah actually lelaki nie tak de lah berani sgt ek ??? dorang still takut pada small item... but yang besar2 dorang berani ...

    ReplyDelete
  9. hehe..mungkin juge..@ mgkn lebih kepada geli kowt...

    ReplyDelete
  10. Mira Adzlia : Yess, dari apa comment kat fb Emma... dorang bukan takut just geli... hurmmm =)

    ReplyDelete
  11. hee..lipas tu yang takut dengan saya...kalau dekat..jagalah..memang kena pijak je lipas tu..hee~

    ReplyDelete
  12. Ezad Skytech : hahahah betul ker ezad tak takut nie ??? hahahah

    ReplyDelete
  13. LELAKI kadang2 lebih fobia dari kita bila dia takut :)

    ReplyDelete
  14. sy tak takut lipas....neway mmg ade lelaki takut lipas...mmber sy sendiri pun akan lari sejauh mungkin kalau nmpk lipas...tapi sebenarnya mengikut ape yg dikatakan oleh org yg takut dgn lipas ni dorg sebenarnye geli dengan lipas...mayb dorg ade sejarah lipas jalan kat badan dorg kot...hahaha

    ReplyDelete
  15. mane ada takut.. kitaorg segan ja.. haahhaa

    ReplyDelete
  16. ada dalam dua tiga kawan aku yang takut lipas.. ade tu sampai menangis kalau org usik dia dengan lipas.. umur? dah 22-23 masing2.. haha [jom join segmen gulai tempoyak ikan patin. senang giler!]

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!