-->

Google+ Followers

Tuesday, February 21, 2012

Sape cakap jadi NURSE keje senang ???


Siapa cakap jadi Nurse nie senang ???
Korang boleh ker???
Hehehehe 3 hari kat hospital...
Emma tengok penuh kesabaran Nurse bekerja...
Melayan kerenah pesakit..
Korang boleh ke???
Kalau Emma...
Confirm memang tak punya...
Bukan minat and jiwa Emma
But Emma respect kat job dorang nie...
U know  why ???
Coz dorang nie SABAR
Kalau Emma ???
Hahahahah memang kurang kesabaran...
Confirm merandang punya... (Macam Mr R cakap... " Kepala banyak angin ") adehhh
So bagi student yang tengah traning and siapa-siapa yang beminat...
Korang kena  latih diri korang supaya belajar BERSABAR...




www.tips-fb.com

4 comments:

  1. betul tu .. kena hargai nurse2 yg ada .. terutama yang tahap kesabaran dia tinggi .=)

    ReplyDelete
  2. hehe..kalau yg penyayang / penyabar boleh jee jadi nurse....
    tapi mcm mana dgn nurse yg kurang ajor ?? garang nak mampuih mglahkan polis ? suka ckp bukan ?


    kasi saman org mcm tu ...pecat2..tak layak...habis pesakit makin sakit teruk kalau ada nurse tak perikemanusiaan mcm tuh..hihoooo

    >_<

    ReplyDelete
  3. fizafantagirO : yup !! keje dorang bukan senang pun.. kena tahap kesabaran yang tinggi...

    ReplyDelete
  4. wanabee : kalau yang tu tak boleh nak cakap ape la.. coz kita x ada dlm situasi dorang.. hehehe

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!