-->

Google+ Followers

Thursday, February 16, 2012

K.I.T.A


Bila tengok korang...
Sibuk mengira hari..
Persiapan demi persiapan nak buat..
Hinggakan aku pun terheret sama peningnye...
Bagi idea supaya majlis berjalan dengan lancar...
Terdetik sesuatu dalam hati !!!
Bila masa aku ????
Hope masa tu korang still sama-sama kat sisi aku...

Bila tengok korang happy...
Aku pun rasa happy...
Bila tengok korang sedih..
Aku pun rasa sedih...
Bila aku sedih ???
Korang ada kat sisi aku...
Tenangkan hati aku yang lara...
Bila aku happy ???
Korang sama-sama  gelak...
Itulah erti nya KAWAN..

Mungkinkah kegembiraan dan kedukaan dapat kita share lagi ???
Sama-sama gelak ketawa..
Walaupun kadangkala korang tak ada kat sisi..
Mungkinkah ianya akan berpanjangan ????
Tak lama lagi,
Korang semua akan melangkah ke alam baru..
Tinggal aku seorang tak berteman... adehhhh
Mungkinkah ada lagi sinar and gelak ketawa macam dulu ???

Sejujurnya,
Aku terasa akan kehilangan korang !!
Walaupun ikatan perkahwinan tak mampu nak pisahkan persahabatan kita..
Tapi sedikit sebanyak..
Ia membuatkan aku sedih..
Bakal kehilangan suasana macam yang pernah kita lalui...

K.I.T.A
Walau korang tak ada kat sisi..
Tapi ikatan persahabatan K.I.T.A
Tetap kukuh selamanya...






www.tips-fb.com

2 comments:

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!