-->

Google+ Followers

Monday, February 27, 2012

Party Time !!!! Yeayyy

0924am@wangsa maju


Gud Morning, cuti hujung minggu di habiskan dengan aktiviti yang agak gila =) segila tuan tanah blog nie.. opssss dengan bangganya Emma nak umumkan yang Emma dapat entry pass FREE masuk Theme Park Berjaya Times Square hari sabtu lepas. (Time kasih abg kesayangan coz bagi tiket FREE) dan bila dapat tiket FREE maka ku bawa seluruh rakyat jelata hheheheheh macam ramai je... so hari satu tu Party Time !!! yeayyy habis segala games  yang kat dalam tu Emma naik...





Dalam takut and gayat Emma naik jugak !! heheheh maklumlah dah lama kot tak main Extreme Ride. Kalau dulu games yang dekat Genting Highland tu memang semua dah redah dah.. dah habis try pun... 


www.tips-fb.com

2 comments:

  1. best nyer...masa akak g genting dulu, mmg syiok sgt leh terjerit2 lepas tension bila tgh naik roller coaster, spiderman,kapal pirate tu,..semua dh main..kalo nk ilangkan stress, leh g main nih...kompem lega selega nya

    ReplyDelete
  2. charmyiex : a'ah.. memang best kan kak if tengah tension jeritlah puas2 =)

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!