-->

Google+ Followers

Thursday, July 4, 2013

How we meet ??? - Part 1



Assalamualaikum uoals,


Ramai yang tanya..
Berapa lama emma bercinta dengan incik syg..
Kalau korang nak tau...
Emma tak pernah bercinta dengan incik syg !!!
Perasaan sayang tu wujud tanpa emma sedar ... cewahhhhh
okay let's start !!!

First time  emma kenal dia time tu emma still keje kat Bangsar
Then setiap kali emma balik keje...
Emma mesti akan nampak incik syg...
Kadang-kadang tu dia duduk je kat depan ofis..
Kadang-kadang dia akan buat-buat menyapu depan ofis...
Macam-macam gayalah...
Dan setiap kali tulah dia akan senyum dengan emma
BUT emma nie jenis sombong sikit.. hehehhe
Bila dah balik keje.. memang tak de mood lah.. dengan penat lagi,
Emma suka menjeling dia..
Walaupun emma jeling dia..
Tapi dia tetap tersenyum

Setiap hari dia akan tunggu depan ofis..
Sampaikan dia gelarkan emma " awek 6.30 "
Sebab, emma akan lalu depan office dia setiap kali pukul 6.30
One day... emma nak pegi lunch dengan member kat Bangsar Village..
Time nak melintas jalan depan Restoran Devi's Corner..
Emma ternampak dia..
Dia tetap pandang emma...
And incik syg cite..
Masa tu... dia cakap dalam hati..." pandanglah..pandanglah.... "
Lastly, emma menoleh jugak before masuk dalam Bangsar Village and emma sempat senyum kat dia...





Entry lain :-
www.tips-fb.com

12 comments:

  1. Assalamualaikum emma. amboii romantik korang. hehehhee

    ReplyDelete
  2. hee..jual mahai sekali sekala..nak uji je..=)

    ReplyDelete
  3. Perghh cinta .... teringat zaman muda2

    ReplyDelete
  4. huhu..awek 6.30.
    gigih betol dia nak usha tu.
    finally dapat jugak :)

    ReplyDelete
  5. mesti bersebab dia buat2 sapu bagai tu kn.. sweetnya

    ReplyDelete
  6. @Sheila Salim wsalam sheila, hahahha romantik ??? alhamdulillah ...^__^

    ReplyDelete
  7. @siti ZAHARA hahaha tau tak pe.. sekali sekala je ^_^

    ReplyDelete
  8. @HASRUL HASSAN hehehhehe teringat ek abg HH ^__^

    ReplyDelete
  9. @Nick Nashram Heheheh tau tak pe awek 6.30, harus lah gigih berusaha !! hehehe

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!