-->

Google+ Followers

Monday, July 22, 2013

Sesi mencari baju raya



Assalamualaikum uoals,


Alhamdullilah dah 12 Ramadhan
Semua dah sibuk duk cari baju raya, langsir raya and segala yang raya
Yang dapat BONUS tu kemain lah duk shopping sakan
Sampai tak ingat dunia dah...
Anak ke mana beg plastik ke mana
Tu yang ramai anak duk tercicir tak tau kat mane ???
Sudahnya " pak cik POLIS " jugak yang di cari..

Okay cite pasal RAYA
wahhh serius rasa nak pengsan tahun nie..
Dah lah tak tau dapat bonus ke tak.. hehehhe nasib baik gaji masuk awal
Boleh shopping jap..
Tapi bulan depan melopong lah gaji tak de !! hahahha
Nasib lah incik syg jadi mangsa !! heheheh (boleh kan incik syg ???? )

Okay, nape rasa nak pengsan ???
Yer lah tadi sempatlah duk window shopping dengan anak buah !!
Kononnya nak cari beli baju raya dia lah...
Duk jalan-jalan usha sana sini..
Tengok baju cantik.. design cantik
Tapi bila tanya harga .... mak aiii kemain mahal harga dia !!!
Ada yang murah sikit tapi kualiti and design macam zaman dulu-dulu je.. ishhh
Tapi betul tak ???
Baju raya yang dorang jual tak sesuai langsung dengan kualiti dan harga !!!
Memang betul-betul cekik darah !!!
Bayangkan baju budak kecik pun dah cecah 70 ke atas !!!
Belum baju orang dewasa lagi !!
Dah beratus-ratus !!!
Oh mak aiiiii tercekik air liur kat situ !!!

Tapi nak tak nak... jalan lah duk cari lagi..
Nasib baik jumpa jugak baju yang kualiti sesuai dengan harga !!!
Baju anak buah dah settel...
Baju mama and ayah dah settel...
Baju angah dah settel...
Baju diri sendiri ????
Lallalalal bila nak beli ?????


www.tips-fb.com

4 comments:

  1. masa nie kena pandai guna skill tawar-menawar..hehe.

    ReplyDelete
  2. wahhh, dah beli baju raya. salam Ramadhan :)

    ReplyDelete
  3. @Anak pak cik Azhar :) hahahaha betul tu,, time nie lah nak guna kan kepakaran tawar menawar .. tapi kadang-kadang tu dorang nie kedekut nak bagi harga murah !! tak nak bagi sudah.. emma jalan je...

    ReplyDelete
  4. @Nour Adieb hehehe malas nak berasak-asak sangat... salam ramadhan ^_^

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!