-->

Google+ Followers

Wednesday, July 17, 2013

How we weet ??? Part 2



Assalamualaikum uoals,

Let 's continue part 2 How we meet ???
Kalau korang ada baca part 1 mesti tertanya-tanya macam mana kesudahannya kan ???
Yes, memang incik syg panggil emma dengan gelaran " Awek 6.30 "
Dah semestinya dia tak tau nama emma ape kan !!
Tapi emma memang sombong lah jugak time tu..
Setiap kali dia pandang or senyum 
Jarang emma nak balas balik !!
Maklumlah, time tu kan gurlfen orang !!
Kang boyfren marah and jeles pulak !!

Boleh di katakan..
Setiap hari dia akan tunggu depan ofis dia..
Pandang dan senyum...
Tulah yang terjadi setiap hari..
Dia tak pernah nak tegur !!
Kan !!! ishhh teruk betul  !!!

Sampailah one day.. emma terserempak dengan dia kat depan Bangsar Village
Time tu dia nak pegi solat zuhur kat masjid belakang Bangsar Village..
Dan emma time tu.. baru balik lunch.. hehehhehe
Dah terserempak time nak melintas jalan..
Kuasa Allah, 
Emma senyum kat dia and terus jalan
Otw jalan nak balik ofis..
Emma cerita kat office mate emma tentang dia..
" dia selalu pandang lah..senyumlah....tapi emma tak layanlah..emma jeling lahh "

Tau apa office mate emma cakap ???
" Tak baik buat orang macam tu... maybe dia nak kawan dengan emma !! "

Dalam hati terdetik... " betul jugak kan ??? "
Berazam kalau jumpa lagi nak say sorry kat dia...
But tu lah last emma jumpa dia....
Terkilan jugak !!
Nape dia dah tak tunggu kat depan office lagi ??? 


www.tips-fb.com

8 comments:

  1. kenape dia tak tunggu lagi?? haha tunggu part 3 :)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum. wahhh jodoh tu! cepat update next part pleaseee. jangan lupa hentak pale kat keyboard bagi hilang ngantukkkkk ;p

    ReplyDelete
  3. @Tcca Anuar heheheh kena tunggu part 3 ek ^__^

    ReplyDelete
  4. alamak! tertanya2 ni.. cepat la update next episode..:P

    ReplyDelete
  5. ohh begitu ceritanya hehehhehee

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!