-->

Google+ Followers

Wednesday, July 31, 2013

Get well soon Bro !!



Assalamualaikum uoals,


Pagi tadi di kejutkan dengan satu panggilan
Office mate emma ... Incik Jezzad accident !!
Terperanjat jugaklah bila seorang hamba Allah nie call emma !!
Inform yang dia accident..
Nasib baiklah hamba Allah nie jumpa name card and recent call..
Dapat tau je.. terus inform office mate yang lain kat site kelantan !!
Dorang macam tak percaya.. ingat emma main-main
Coz Jezzad baru je keluar dari rumah 10 minit yang lepas !!
Bila emma cakap yang nie betul... 
And siap bagi nama dan no telefon hamba Allah yang call emma tu..
Terus berdesupppp dorang ke tempat kejadian !!

Sudahnya....


Get well soon bro..
www.tips-fb.com

17 comments:

  1. Allahuakbar..moga kawan awak tu cepat recover..dah la nak raya ni..

    mendoakan yg terbaik utk semua..insyaAllah..

    ngeri plak tgk..huhu..

    ReplyDelete
  2. semoga cepat sembuh....sian..dah nak raya dah ni...dugaan..

    ReplyDelete
  3. ciannya .. moga cepat sembuh bulan2 puasa ni .. taklama lagi nak raya ..

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum. siapa ni emma? semoga cepat sembuh. kesiannya :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. WSALAM.. OFFICE MATE EMMA... INSYAALLAH :)

      Delete
  5. get well soon insyaAllah. support him.

    p/s ..As-salam, Singgah lepas sahur, ada pasang banner segmen singgah sahur OhBlogger HH tak ? ...saja nak buat sport check sambil blogwalking..kalau tak lg, sila pasangkan manalah tau anda bertuah menang hadiah. - www.nazlee.com

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum emma...semoga cepat sembuh yer...;)

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!