-->

Google+ Followers

Thursday, July 4, 2013

47 Jam before



Assalamualaikum uoals,

yeayyy jap g nak balik da...
Tapi tak balik rumah terus pun..
Dah plan dengan office mate " Kak Yana & Din " nak berbuka puasa sama-sama hari nie...
Sambil tu waiting for blogger kak sheila jap...
Coz dia nak jumpa..."nak bagi sesuatu"
Apa dia ??? hahahah biarlah surprise dulu...

Okay not more than 47 hours before our engagement day
Hantaran dah siap... just tak prepare untuk cake and sireh junjung je... 
Tu semua tunggu my lovely sister and sister in law yang memang tangan dorang ade magic
Hantaran emma semua hasil tangan kteorang bersama..
Tak de nak tempah-tempah orang lain suruh buat !!!
Bukan ape... emma nie cerewet sikit !!
Kang dah tempah mahal-mahal..
Last-last keje macam hampeh..
Insiden macam nie penah jadi tau kat my cousin,
At the end of day...
we all buat balik hantaran tu...


Hope majlis akan berjalan dengan lancar amin...


www.tips-fb.com

7 comments:

  1. hai emma yang cantik, jom join segmen saya

    http://lotsoflovebyshakira.blogspot.com/2013/07/segmen-sebulan-berblog-by-shakira.html

    ReplyDelete
  2. semoga segalanya berjalan lancar ek adik sayang...nanti jangan lupa post gambar tau...akak tunggu...

    ReplyDelete
  3. @Farah Waheda Wahid INSYAALLAH... okay kak... tunggu tau !!! =D

    ReplyDelete
  4. semoga selamat semuanya..Amin..=)

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum, yeayyy dah jumpa. nanti tengok sheila up entri pasal semalam tau ;p

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!