-->

Google+ Followers

Wednesday, July 17, 2013

How we meet ??? - Part 3



Assalamualaikum uoals,


Wah kemain mengantok dah nie..
Dah ngantok ape lagi.. try cari alternative lain hilangkan ngantok !!
Sambung How we meet ??? ada yang nak baca tak ??
Arghhh tak kira, nak baca ke tak nak baca ke.. nak tulis jugak !!! ^_^

 " Dalam hati terdetik... " betul jugak kan ??? "
Berazam kalau jumpa lagi nak say sorry kat dia...
But tu lah last emma jumpa dia....
Terkilan jugak !!
Nape dia dah tak tunggu kat depan office lagi ??? "

Korang nak tau ke nape dia tak tunggu lagi ???
Sebab emma memang tak jumpa dia lagi time balik keje !!
Maklumlah, emma tumpang office mate emma sampai LRT Bangsar.
Time tu musim hujan... so sesi tumpang menumpanglah nampak nya...
Dan one day emma nak pegi office..
Macam biasalah naik bas sampai depan office,
Emma jumpa dengan office mate dia..

Haaaa korang rasa emma pernah bertegur atau tak dengan office mate dia ???
PERNAH atau TAK PERNAH ????


Jawapannya  tak pernah !!
Tapi pagi tu ntah nape.. kemain peramah pulak pagi-pagi dalam bas duk tegur dia...
Ms Rubha Rajindran nama dia...!!
Dalam bas duk sembang-sembang dengan dia !!
Tiba-tiba boleh terbukak pulak cerita pasal dia...

Korang tau nape dia dah tak tunggu lagi ???
Sebab dia dah berhenti keje...
Patutlah emma tak jumpa dia..
Rubha sempat cakap yang incik syg nak kenal dengan emma !!!
Jeng..jeng..jeng... Rubha mintak emma punya nombor telefon !!
So emma bagi... dalam hati tak terfikir pun yang rubha nak bagi kat incik syg...

# Korang agak incik syg tu call emma ke tak ????




www.tips-fb.com

10 comments:

  1. Assalamualaikum. amboii dah berhenti baru nak bagi no phone? hahahaha jodoh kan.. kalau sheila jangan harap nak bagi ;p

    ReplyDelete
  2. @Sheila Salim hahahha tu lah pasal, tak tau lah nape emma boleh bagi kat dia !!! blurrrrrr

    ReplyDelete
  3. cpt update lg nk taw apa seterus nya.. apa2 pon sambung la part nie pas raya lak br lama skit kena tggu huhu..

    ReplyDelete
  4. gatal juga emma pergi bagi ya.. hahaha biasa la tu kalau dah namanya jodoh kan? hehe gatal tak gatal pedulik apa.. hehe

    ReplyDelete
  5. haha rasanya dia tak call kot. haha :) tak sabar baca lagi :)

    ReplyDelete
  6. @NURSHAKIRA ABDUL HALIM heheh ntah, dah member dia mintak.. emma pun main bagi jer... ^_^!

    ReplyDelete
  7. ada entry terima kasih dari saya.. jom..

    http://lotsoflovebyshakira.blogspot.com/2013/07/jom-blogwalking.html

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!