-->

Google+ Followers

Monday, July 22, 2013

How we meet ??? - Part 4



Assalamualaikum uoals,

Nak sambung " How we meet ??? " heheh boleh tak ???
Okay kalau korang baca part 3... ada yang duk tertunggu-tunggu apa jadi lepas tu kan ???
Okay... petang tu jugak incik syg msg emma time kat office
Waktu tu layan kan jugak lah... best jugak msg ngan incik syg time tu
And dalam msg tu jugaklah incik syg bagitau 
Yang dia tunggu emma last day dia keje kat situ...
Dia tunggu emma kat depan office dia sampai pukul 8...
Tapi emma tak lalu kat depan office dia..
Yang sweet nya... dia cakap dia siap beli bunga and chocolate lagi..
Nak bagi kat emma...
Tapi semua tu dapat rezeki kat " cik Tong " coz emma tak lalu depan tu...
And hari tu jugak dia cakap dia nak kawan dengan emma...
Dah orang nak kawan.
Emma okay je...
Start dari hari tu kteorang selalu jugak mesej...
Tapi emma still hati-hati jugak..
Coz emma dah ada boyfren time tu..
Walaupun kteorang dah start krisis...
Tapi emma still lagi jaga hati ex emma...

First time kteorang jumpa,
Time tu dia datang KL..and kteorang jumpa kat KLCC...
Semangat duk tengok movie cite " Kung fu Kids "
Then masing-masing diam...
Kadang-kadang incik syg msg jugak...
Tapi emma malas nak layan sangat !!!
Lama-lama masing-masing diam...
Time dekat-dekat nak raya kteorang contact balik...
Jumpa balik... and ingat lagi..
Dia belikan sehelai baju raya...
Lepas tu incik syg bawak diri bila tau emma dah ada boyfren !!!
Kteorang lost contact lagi...

Setahun lepas tu... kteorang jumpa balik...
Kteorang kawan balik !!
Tapi macam biasalah on off ... kejap ada kejap tak ada...
Sampailah satu saat...
Emma rasa kecewa sangat bila dapat tau ex emma ada insan lain !!!
Kuasa  Allah, emma tak tau nape emma call incik syg...
Time tu incik syg pujuk and tenangkan emma
Emma diamkan diri lagi lepas tu...

Sampailah one day time tu bulan puasa...
Incik syg balik KL untuk sambung Raya...
(Opss lupa.. time nie incik syg dah duduk kat sabah)
Kteorang jumpa balik !!
Start dari hari tu kteorang dah mula rapat...
Incik syg belikan baju kebaya pulak kali nie.. ahakz...
Time lepas solat Mahgrib incik syg luahkan perasaan kat emma...
Tapi............................




# agak-agaknya apa yang jadi ek ????



www.tips-fb.com

4 comments:

  1. Sweetnya. hehe tapi dasyat lah onn off :) waiting part5 .. weee~

    ReplyDelete
  2. @Tcca Anuar hehehe memang macam tu lah jadi on and off.. ^_^

    ReplyDelete
  3. salam ramadhan # 14..datang dari segmen"
    "Singgah Sahur Salam Ukhwah OhBlogger Malaysia

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!