-->

Google+ Followers

Friday, July 26, 2013

IFTAR at FRISKE STEAKHOUSE



Assalamualaikum uoals,

Diam seketika,
Bukan apa,
Menyiapkan kerja yang tak pernah habis nie..
Alhamdulillah, semalam dapat berbuka kat luar dengan incik syg...
Ingat nak pegi makan kat Intai-intai
Tapi dah fully booked !!
So jalan-jalan tanpa arah dengan incik syg,
Then stop kat Friske Steakhouse AU 2 Keramat,
Tak pernah lagi pegi kat situ.
Then incik syg ajak try kat sana...
" Baik... incik boss "
Mentang-mentang emma yang drive... main order jer ek !!!



Okay, kemain ek duk posing...
Tak pe, incik syg yang blanje.. kte makan jer.. hehehe

IFTAR semalam emma order 


Special grill chicken chop with mushroom soup and garlic bread
And Incik syg pulak order Special griff beaf steak with spaghetti ape ntah !!hehehe spagehetti tu tak sedap !!


So, kalau sapa-sapa yang nak try..
Boleh datang dekat Keramat Au2 betul-betul depan Sapura.


Salam Ramadhan :)
www.tips-fb.com

11 comments:

  1. Assalamualaikum. perghh bestnyaa. belanja sheila makan sini boleh? lama tak berwestern kat tekak ni. hiewhiew ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh..jom..jom.. hehehe bila nak ???

      Delete
  2. sweet jer. hehe :) btw lawa emma pakai tudung. seriously :)

    ReplyDelete
  3. nampak macam sedap jerk...seronok ada orang belanja ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau orang belanja, yang tak sedap pun jadi sedap.. hikhikhik

      Delete
  4. amboi... sedapnye makanan!! hehehe

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. memang menarik !! pegilah try .. hehe :)

      Delete
  6. ehh..ehh.. sapa yg drive ha? tpu lah tu.. bkn sy ke yg drive pastu nk park pon kena bebel kt awk dulu br bleh park kan.. eleh tpu.. blk pon sy yg drive.. ilang lah macho sy kata awk yg drive.. hremm..

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!