-->

Google+ Followers

Thursday, July 4, 2013

Alhamdullilah



Assalamualaikum uoals,

Alhamdullilah.. terima kasih emma ucapkan kepada insan-insan yang sudi mendoakan mama emma
Syukur Ya Allah... mama dah semakin sihat..
Tapi adatlah sakit buah pinggang..
Ada masa dia okay..ada masa dia down
And now mama dah tak buat dialisis kat HKL da..
Maklumlah... HKL kan ramai pesakit
Tak mampu nak menampung pesakit yang bertambah setiap hari
Sekarang mama dah start buat dialisis kat Tawakal Hospital
Seminggu 3 kali mama akan buat dialisis...

Alhamdullilah..
Mama boleh senyum
Boleh gelak
Boleh bercerita
Tapi setiap kali mama buat dialisis
Mama mesti demam lepas tu...
Mulalah mama rasa tak selesa...
Tapi kteorang layankan aje kerenah mama

Tunggu hujung bulan 7 nie untuk check up
Doctor nak check.. mama boleh buat spikular (tapak kat tangan) atau tak !!
Coz before mama keluar wad,
Doctor dah cakap... urat mama halus sangat...
Tapi dorang akan try tengok macam mane..
Kalau tak okay... bermakna mama kena tebuk kat perut untuk pasang tapak

Mata mama pun tak nampak sangat,
Bila dekat dengan dia baru dia nampak..
If not mama cakap nampak putih je...


www.tips-fb.com

10 comments:

  1. moga mama emma cepat sembuh..rajin2 doakan..doa seorang anak, insyaAllah Allah makbulkan.. sabar ya emma..dugaan hidup..

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah, semoga mama emma semakin cepat sembuh yer...

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah... semoga bertambah sehat la naknye pasni.. banyakkan berdoa k.

    ReplyDelete
  4. @Farah Waheda Wahid alhamdulillah kak, InsyaAllah dengan izinNYA =D

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum emma, alhamdullilah. akak doakan semuanya berjalan dengan lancar ye :)

    ReplyDelete
  6. ALHAMDULLILH..semoga mak emma cepat2 sembuh ye..=)

    ReplyDelete
  7. amal doakan semoga mama emma lagi sembuh dari yg sekarang.. be strong dear :)

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!