-->

Google+ Followers

Monday, July 29, 2013

Lagu Raya.. Lagu Raya !!



Assalamualaikum uoals,


Kemain pagi-pagi dah bukak lagu raya !!
Nie semua gara-gara si " Fafau " duk racun kat Hot fm !!

Kalau cerita pasal lagu raya,
Emma lagi suka lagu raya yang lama-lama !!
Kalau dengar lagu raya sekarang nie..ntah hape-hape !!
Music lagi kuat dari suara !!

Lagu feveret emma :-

Senandung Hari Raya


Selamat Hari Raya


Ku pohon restu ayah dan Bonda


Pulanglah


Banyak lagi sebenarnya... heheheh
korang pulak macam mane ???


www.tips-fb.com

14 comments:

  1. huhu Shakira pun suka dengan lagu2 raya lama..sekarang punya ok2 je la :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh emma tak suka lagu yang sekarang nie.. tak best !!

      Delete
  2. assalamualaikum. sheila suka gak lagu aisyah tu. sedih kot kalau dengar dipagi raya, hehehehheehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. huwaa tau x pe.. boleh meleleh air mata bila dengar !!

      Delete
  3. setuju , lagu raya yang baru memang entah hape la nak bagi hilang mood raya je dengar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau x pe !! memang tak best !! hehehe

      Delete
  4. hahaha..betul2..lagu raya dulu2 lagi best..yang skang ni ntahpape! tak faham pon..

    ReplyDelete
  5. saya pun suka lagu raya yang lama tu, 90an 80an...memang best dan menusuk kalbu. baru mood raya mencanak2 naiknya hiksss

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu.. kalau tak.. rasa macam tak de mood jer

      Delete
  6. wahhh...bertambah semangat raya....tambah lagu2 raya sudah di mainkan corong2 radio..^^

    ReplyDelete
  7. Yeay!!!
    Favorite kita sama..
    Fiena pun tak suka dengar lagu raya yang sekarang...
    Pelik ja rasa bila dengar...
    Tak dak naooo rasa fell raya tu kan???

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!