-->

Google+ Followers

Wednesday, July 3, 2013

3 days



Assalamualaikum uoals,


opssss tinggal 3 hari je lagi !!!
Glupprrr serius memang dah rasa seram !!!
Orang cakap... " eleh, baru tunang je pun.... "
Tunang tak tunang...
Bagi emma, tunang adalah langkah pertama untuk langkah seterusnya...
Sama jugak macam korang time baby...
Bila korang dah mula nak belajar berjalan...
Tak ke mak bapak korang eksited ???
Yang nyata...
Selagi mama and ayah ada..
Emma nak dorang tengok... 
emma tunang, kawin, ada baby and kalau boleh nak dorang ada sampai bila-bila.....
Tapi tu semua ketentuan Allah...
Dan bagi emma,
Bila sekali emma dah kata emma sayangkan someone..
Emma akan sayang and setia kat dia..
Sebab emma tak mudah untuk terima lelaki...
Terpulang pada individu untuk menilai emma
Dan emma sedar,
Tak mudah emma nak bagi rasa sayang kat dia...
Tapi Allah tu maha mengetahui...
Dia bukakan pintu hati emma untuk terima dia...
Bermula dengan terbukanya pintu hati...
Jadi rasa sayang..
Rasa sayang bertukar rasa cinta...
Dan insyaAllah, 
Apa yang kteorang impikan bakal menjadi kenyataan...
INSYAALLAH


www.tips-fb.com

6 comments:

  1. assalamualaikum. esok malam jumpa ye. yeayyy akak doakan majlis emma berjalan dengan lancar insyallah :)

    ReplyDelete
  2. @Sheila Salim WSALAM, alright akak... esok org call akak =D

    ReplyDelete
  3. insyaAllah semoga tercapai apa yg emma inginkn..=)

    ReplyDelete
  4. hehe bila la kite nak rs sama debaran mcm ema kan.. moge majlis dipermudahkan =)

    ReplyDelete
  5. @keli menari insyaAllah, pasti akan tiba masanya =D

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!