-->

Google+ Followers

Tuesday, January 3, 2012

1st thing !!!

01.00pm @Wangsa Maju

Assalamualaikum and salam blogger =) Selamat tahun baru!! Rasa nyer belum terlambat kan nak  "Happy New Year" ??? hehehhe Oh ya, sebelum Emma nak merapu lebeh -lebih Emma nak wish Happy Birthday to blogger yang kiut miut nie, my lalink Belog MTT a.k.a Laily Qaisyirah hehehehe yang ke ??? jeng-jeng jeng.... tak nak bagi tau lahhh ... nanti MTT marah Emma.. hehehhe mucuk-mucuk dah tua.. !!! yeayyyy !!!


So selamat melangkah ke tahun baru 2012. Tahun Naga ek tahun nie ??? hurmmm tahun kelahiran Emma nie!! Hope this year is my lucky year!! amin!!! Bermulanya detik 1 January 2012 maka bermulalah langkah-langkah baru Emma!! Nak pegi mane ??? mestilah nak pegi mengejar impian... nak menggapai awan pun kalau boleh!!! 

Dan kalau boleh Emma nak kejar semua impian Emma !! InsyaAllah.. dan Emma dah start my first step... and insyaAllah on March i will...i will..i willl n i will... hehehhehe dont get confuse okay... !!! Emma nak keluar kereta idaman hati .. yeaayyyy 

And from January to April nie, Emma akan agak bz !! Dengan keje lagi .. of coz !! and my best frenz will getting marry... Yeayyyy congrats my lalinggggg... muuuuuuaaaahhhhh.... so Emma dah di beri tugas as Weeding planner tak bergaji nie... hehehehhehehe




Nota Kecik : Starting year with happy..happpy...happpppyyyy story... muuuuaaaahhhhh
www.tips-fb.com

4 comments:

  1. happy new year...semoga tercapai impian gapai awn biru yeh :-)

    ReplyDelete
  2. cIKhA : Tq... semoga impian tercapai jugak...

    ReplyDelete
  3. Muda lagi lah sayangg oiiii :P

    Amin. Terima kasih ! :')

    ReplyDelete
  4. semoga ape yg impikn akn trcapai..

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!