-->

Google+ Followers

Tuesday, January 17, 2012

Thanksss

03.50pm@Wangsa Maju

Assalamualaikum and selamat petang readers!! Sihat x ??? sangat-sangat merindui blog kesayangan nie.  Tapi tak boleh nak update !! wuhaaaa just boleh bukak and check jer.. banyak yang Emma nak share dengan korang semua !! yehaaaaaaa...

Owh ya, semalam dah bertambah 1 angka lagi umur Emma.. wuhaaaa tak nak !!!!!!! but kena terima hakikat jugak yang setiap yang hidup pasti akan merasa saat muda, tua, hidup dan mati. Segala-galanya dah tertulis sejak di lohmahfuz lagi !!! kan.. kan .. kan ???

Anway, Emma appreciated sangat coz ramai yang api sent wishes kat Emma  by sms, mms, bbm, facebook, emailed.. Thanks sangat-sangat !!! Hope Allah makbulkan segala doa korang semua.. amin !! InsyaAllah.  Thanks to my lovely sister yang bersusah payah buat chocolate cake favourite Emma semalam... hehehhe walaupun tak jadi sangat tapi sedap jugak !!! hehehehhe "Cayaaaangggg Angah !!!muuuuaaaahh !!! "


And yesterday, my boss bagi duit lagi suruh pegi makan coz semalam tak sempat nak celebrate birthday memandangkan ada banyak sangat meeting and presentation yang tergempar malam tadi.. pukul 9 pm, Emma kena present untuk one of project at Bangsar depan " Dato .... ".  Dengan tak prepare pape, Emma kena present !!! pergh nasib baik drawing sempat siapkan !!! hahahahha and yang paling tak tahan nyer... my boss said " u know how to tackle client " hahahhaah adehhhh rasanye semalam macam sengal-sengal je... tak sangka client and bos boleh cakap cam tu... hahahahha (senyummmmmmmmmmmmm ) and today, i order Mcd for all staff and bos dengan duit yang bos bagi !! hahahah so kira celebrate laaaa !!!


Memandangkan semalam i'm so so soooo bz sampai my lalinkk-lalinkk nak celebrate my birthday pun Emma terpaksa cancel.. welll hari nie kita pegi ek ???? hehehehe akan ku tuntut janji mu...yeaaaahhhh

www.tips-fb.com

1 comment:

  1. Hapy befday emma, semoga emma sihat selalu n d panjangkn umur, murah rezeki.. maaf lambt wish.. zm br keluar dr kk..

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!