-->

Google+ Followers

Wednesday, December 28, 2011

Mesti Baca !!!!!!!!!!! hehehehe

02.18pm@Wangsa Maju


Assalamualaikum and salam blogger.  Korang sihat ?? Tetibe amat merindui blog kesayangan "saye" nie.. heheheh lama sangat tak berupdate.  Bukan sebab malas sehingga membiarkan belog nie bersawang-sawang bagaikan sarang labah-labah... tapi semenjak duk kat office baru nie membuatkan diri tu teramat bz sehinggakan nak pandang laptop tu bagaikan bercinta dengan sang babun... " tak nak tengok " waaaaaa.... cam nak nanggis laju-laju jer.... heheheheheh 

Oh ya, Emma nak share dengan korang sebenarnye... but tajuk entry dah macam tak nak bagi korang baca jer, hehehhe saje jer nak gempak sket !!! Sebenarnya Emma happy tengok ramai kawan-kawan di sekeliling Emma dah melakukan perubahan !! Apa dia ??? Ramai yang dah atau bakal mendirikan rumah tangga... waaaa jeles nyer!!! " Ada jodoh tak ke mana kan ??? " Adatlah bila dah berkahwin mulalah sesi beranak pinak. Setiap setahun dapat sorang!! Wow... larat ke nak jaga nie ??? heheeh anyway gud luck pada mereka yang dah kawin!! Emma bila lagi ??? hahahhaha tulah soalan yang paling malas nak jawab and dengar.  Asal pegi kenduri jer, mesti dapat millionaire punye soalan!! Adesssss.... " Ada jodoh ade lah. InsyaAllah, kan semua manusia dilahirkan berpasangan!! Sabar and berusaha mencari insan yang ditakdirkan sejak di lohmahfuz. "

And perubahan yang paling penting yang Emma nampak sekarang nie, ramai kawan-kawan sekeliling Emma yang dah bertudung!! Alhamdullilah... Nampak ayu jer Emma tengok dorang semua!! Dan perubahan yang paling dekat yang Emma nampak bila anak buah Emma yang bakal berumur 17 tahun dah mula bertudung !!! Emma bila lagi ???? Soalan tu dah kerap kali orang tanye kat Emma. And jawapan yang Emma boleh cakap " InsyaAllah, pasti satu hari nanti Allah bukakan pintu hati Emma seluas-luasnya untuk berubah ke arah itu ".  Niat dah ada, tapi belum bersedia !!! Doa-doalah supaya pintu hati nie cepat terbuka. Amin !!



Setiap mata yang berkedip, setiap jantung yang berdetak, setiap jarum jam yang bergerak, setiap nadi yang berdenyut, setiap saat yang berlalu pasti 10 daripada 100 orang yang akan melakukan perubahan.. Betul tak ????



www.tips-fb.com

4 comments:

  1. InsyaAllah...dah dekat dah tu...lagi sikit je nak bertudung...benda baik xelok dilewat2kan...

    ReplyDelete
  2. insyaAllah... hehehe thanks fendy =)

    ReplyDelete
  3. With hаvіn so much сontent dо you ever run
    into any problems of plagοrism οr сoруright іnfringement?
    My blog haѕ a lot of сomρlеtely unіque content I've either written myself or outsourced but it seems a lot of it is popping it up all over the internet without my agreement. Do you know any ways to help protect against content from being ripped off? I'd гeally appreciate іt.
    My web-site ; matchmaker millionaire

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!