-->

Google+ Followers

Tuesday, January 3, 2012

Eh, esok dah start sekolah ker???

02.00pm@Wangsa Maju


Assalamualaikum, hi selamat tengah hari !!! Dek kerana cuaca kat luar office sangat panas dan kerana kemalasan yang melanda membuatkan perasaan malas nak kuar lunch walaupun di pakse oleh abg-abg kat office nie ..." Badan ko tu kecik, makan banyak-banyak sket !! " dammmmmmm makan banyak pun kalau dah nak kecik tetap kecik jugak.. tak pe coz kecik-kecik cili giling nie !!! hehehehehe

Esok dah start sekolah da ?? Waaa rasa cam baru semalam Emma habis exam SPM.... and hari nie dah duduk kat kerusi empuk dengan ditemani air cond bak " KUTUB UTARA " sehingga membuatkan diriku menggigil kesejukkan !! Ditambah pulak dengan aromaterapi lavender mampu membuatkan diriku sentiasa cool... yezzzaaa... !!! Sambil menghadap drawing untuk Auditorium IAB, maka fikiran melayang-layang teringat kisah di zaman sekolah dulu... best nyer if dapat di ulang balik !!! 



Macam mane dengan kisah zaman sekolah korang ??? mesti best kan ??? Teringat zaman nak masuk darjah 1 dulu... punye lah nanggis tak hengat tak nak pegi sekolah. Dek kerana Emma selalu nanggis time sekolah maka membuatkan diriku begitu glamour dikalangan guru-guru. heheheh bila time rehat jer Emma lari balik rumah sambil menanggis-nanggis tak nak pegi sekolah !! Maka pak cik tukang kebun bersungguh-sungguh mengejar dengan basikal tuanya...  " heiiii basikal tua.... orang biasa... lalallalala".  Tak lupe jugak bile cikgu disiplin (Sir Ravi) berpeluh-peluh dan berhempas pulas mengerah tenaga dengan lemak-lemaknya berjogging dengan Emma. Sampai kat rumah rupa-rupanya Mama ade kat kantin sekolah... opsssss habislah kauuuu !!!

To be continue....


www.tips-fb.com

4 comments:

  1. paling best zaman skolahhhh. darjah 6 sebab guru kelas bujang dan hensem, heeeeeeeeeeeee.

    ReplyDelete
  2. hihihihi..sy masa skolah rendah slalu kene buli=(
    tapi masuk form 4..errrmmm kita plak jadi kaki buli..hihi buli gurau-gurau^^

    ReplyDelete
  3. cik LOLA : Hahahaha best kan ??? but time sekolah dulu x de cikgu yg hensem pun.... time sekolah menengah ade la sorang cikgu praktipi rupe2 kal hensem... tapi rupe2 nye ex bf member Emma.. hahaha

    ReplyDelete
  4. Mizfantagiro : Aishhhh a jadi buli- buli ek ???

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!