-->

Google+ Followers

Friday, January 27, 2012

Malaikat Pelangi cintaku........syok nyerrrr

04.08pm@wangsa maju


Assalamualaikum and selamat petang !! Entry ke tiga hari nie... waaaaaaa rajin nyer update hari nie.. hehehhe tak la bz sangat kat office.  Sementara tengah tunggu idea nak buat design sampai... sempat pulak usha blog one of  my blogger frez yang Emma kenal dalam forum SNB... Rina Ellisa . Hurm if korang nak tau Rina nie kecik jer orang nye.. macam Emma jugak !! Dia nie kiut and manje !! Kalau Emma masuk dalam forum SNB mesti dia akan tegur.  And Rina selalu sent comment kat blog say " Missss uuu " hahahhaha "Emma misss u tooo lalinkk".

Tadi sempat jugak godek-godek kat blog nie, once Emma godek-godek blog nie Emma dengar one song yanggg sangat syahdu... " Malaikat Pelangi Cintaku " by Laku Band.  So layan lah   lagu nie berulang-ulang kali dalam youtube.. hehehehhehe meleleh jugak air mata dengar lagu nie !! tacing jap !! nasib baik tak kena   gelak dengan member ofis.. wuhaaaaaaaa....  nasib lah Emma if kena gelak !!


Okay.. meh nak share dengan korang lirik lagu nie ....dengar and hayati tau.. nak dengar emma nyanyi pun boleh !! hahahhaha 


Malaikat Pelangi Cintaku


kasih kau bagaikan pelangi
mewarnai bahtera hidupku
kau tetap terbaik untukku
kau tercantik, engkaulah cintaku

kau bagai malaikat yang selalu setia
melindungi menjaga dan mendampingiku
baik dalam susah dan senang
kau selalu ada bersamaku



setiap malammu selalu ku melindungimu
di bangun tidurmu ku ingin selalu di sampingmu
dalam tidurmu ku selalu ingin di sisimu
kasih kau adalah nyawa nafas dalam hidupku
kau adalah pelita terang dalam jiwaku
aku tersadar melihat kebahagiaan itu seperti pelangi


aku pun berjanji akan selalu menjagamu
melindungi dan berdoa untukmu
semoga apa yang kau inginkan tercapai selalu
hidupku adalah milikmu



hidupmu adalah hidupku
kebahagiaanmu adalah kebahagiaanku
kesedihanmu adalah kesedihanku
nyawamu adalah hidupku


kasih kau adalah nyawa nafas dalam hidupku
kau adalah pelita terang dalam jiwaku
aku tersadar melihat kebahagiaan itu seperti pelangi

" Tapi pelangi itu tidak akan kekal lama, Lalu kita akan bersedih di atas kehilangannya " Quote by Emma )



www.tips-fb.com

7 comments:

  1. Emmmmmmaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! :)

    Rina datang ni!!!!!!!!!

    Hehehe.. Terharu Emma mention nama kita :)

    Weeeeee :)

    Rina lama dah tak log in SNB..apa khabar la diaorg kat sne :)

    ReplyDelete
  2. Emmmaaaa...

    ni FB Rina.. Add tau :)

    http://www.facebook.com/hUnnyDeW/posts/333341663363934?ref=notif&notif_t=close_friend_activity#!/profile.php?id=100000474922333

    ReplyDelete
  3. shiema sufian : heheheh syokk kan ???

    ReplyDelete
  4. Diyana Norman : heheheh sedap ek ??

    ReplyDelete
  5. rina ellisa : hehhehe terharu ek ?? hahahhaha

    alright babe.. dah add =)

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!