-->

Google+ Followers

Monday, January 9, 2012

Bukit Tinggi ??? Best ker ??

06.22pm@wangsa maju

Assalamualaikum and selamat petang !! entry petang-petang yeayyyy ... lama kot tak update time petang-petang macam nie.. sementara menunggu mista tercayaaang amik kat ofis hari nie... kita update duluuuuu !!! yeaayyy !!  Actually semalam baru jer tersebut pasal " Bukit Tinggi " nie... tetibe terasa kat dalam hati nie macam nak pegi sana pulak !! Terus suggest kat mista tercayannngggg nak pegi sana !! jeng..jeng..jeng... dapat "green light" yeayyyy so rasa tak sabar pulak nak pegi sane !!!


Hheheheh actually ramai yang cakap tempat tu tak de pape pun !! but memang la.. emma pun tau tempat tu tak de pape.. but view dia nice sangat !! macam ala-ala kat oversea lagi !! hehehehe ala bukan nak  buat ape pun.. sekadar dapat enjoy and release tension tak salah kan ????

Urm apa yang ada kat sana sebenar nyer ???? korang tau tak ??? heheheh kalau korang penah pegi... meh la share  dengan emma... boleh emma buat novel nanti... hahahhahahha





Dan semestinya emma and mista tercaaaayaaanggg suka kepada alam .. cewaaahhh ayat tak boleh blahhh... hehehehehe but serius,  bila kita tengok alam, hijau, sungai atau laut hati rasa sangat tenang !!! Kedamaian dan ketenangan pasti akan wujud tanpa perlu dipaksa...


www.tips-fb.com

8 comments:

  1. view kat sana cantik sangat..
    pastue kat sana ada taman arnab,,bley naik kuda,,ada japanese village so kita pun ley pakai kimono..
    kat sana tak sejuk tapi mmg cantik la bngunan2 dye..
    baru pegi bulan lepas...heee

    ReplyDelete
  2. kalau tak keberatan bley tengok kat sini..huhhu

    http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2003524626219.76610.1786731113&type=3

    ReplyDelete
  3. hai emma.. :)

    Miss Miss Miss U .. :)

    Rina pon tak gi la sini..tapi hajat hati nak gi..nnti emma dah gi. share2 eh apa yang best kat sne..

    miss u awk! :)

    ReplyDelete
  4. demmmm, apehal aku tak pergi yg mcm dalam hutan tuuuu, cis cis cis.. dan cis lagi !

    ReplyDelete
  5. ザイダツアズニ : serius ker cantik ??? waaa tak sabar nyer nak pegi....

    ReplyDelete
  6. rina ellisa : Rinaaaaa... misss u tooo lalink =) insyaAllah if emma pegi confirm Emma share kat blog nie... rajin2 lah comment blog nie ek....

    ReplyDelete
  7. Asyikin : Tulah syikin.. lain kali kena explore semua yang ade. Barulah kita tau feel ke tak.. heheheh tak pe nanti pegi lagi ek =)

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!